Görünmez Savaşçı

jamesbond-2
jamesbond-2

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi sinemada izlemediğime çok pişman oldum.bu yönetmenin her filmi süper ya!efektleri,müzikleri herşey kusursuz.john lucas ve jessica biel çok iyiler desem yeridir.ve ayrıca bu film diğerlerinden her yönüyle ayrılıyor.macera-aksiyon sevenlere iyi seyirler.9/10
tarhansimsek
tarhansimsek

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bence iyi bir aksiyon. Ha abartı yok mu bitabi var. Hele de filmin kadın kahramanının kaçış sahnesi Düşman Hattı ile fazlası ile benzerlik gösteriyor. Ne diyeyim daha iyi olabilirdi. Ama idare eder diyorum. Beğendiğim sahneleri de çokça tabi.
falconx74
falconx74

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
heyecanlı ve güzel bir aksiyon..izlenir.
ersin1945
ersin1945

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film oldukça güzeldi.ama birkaç saçma yeride mevcut.mesela bizim elemanlar rus hava sahasındayken basit rus su- uçakları koskoca saatte bilmemkaç mil yapabilen bizim uçaklara kafa tutabiliyor.Bunun dışında film gayet iyiydi
seanpsulzll
seanpsulzll

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ayrıca jamie foxxun erken çıkması yönetmenin iyi olduğunu gösterir bence.çünkü insan filmin başlarına bakınca "heh tamam kızla çocuk sevgili olacak bu adam da en yakın arkadaşları.mutlu mesut bitecek".fakat yönetmen şak diye yapıştırmış olayı ve şaşırtmış izleyenleri
ardapek
ardapek

24 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Aksiyon sahnelerinin akıcılığı ile seyirciyi baplayan bir filmki her filmin unutulmazlar arasına girmesi beklenemez zaten. Sadece fragmanı izleyerek şimşek çakarmı hiç uçağa diye düşünmekte çok saçma.Gökyüzüne senden daha yakın olan kocaman bir metal kütle emin olki senden daha fazla yıldırım çeker.