izlerken haz alarak izledim. Biraz karmaşık gibi belki de. Ama yönetmen bunu özellikle yaptığını bilerek izleyince umursamamak gerekir belki de. Dış sesli filmlere bayıldığımı belirterek bu film de de dış ses biraz fazla mı kaçmıştı acaba die düşünmedim diil. Çizgi film gibi verilen yerler hoştu. Sonu da güzel bağlandı. Anlamadığım izlediğm divx 101 dk idi. Film dk olarak 115 dk görünüyor. Eksik mi izledim acaba die kaygılıyım hala:(
bu filmi izlemeden önce mozartın requiem parcasini dinledim, filmi izlerken bir anda mozartin o parcasi çalmaya başladı acaba acik mi unuttum dedim yok acik unutmamıştım filmin müzigi idi ve öyle bir yerde giriş yapmıstıki cok güzeldi.. herkesin izlemesi gereken bir film.10/8
bi film bu kadar felsefik ve bu kadar güzel bi kurguyla anlatılabilir.. guy ritch yine kendinden beklenen bi film yapmış... bütün filmleri mükemmeldi bi film daha bekliyoruz kendisinden...
film bitti kendime bir kahve yaptım fakat siyah ekran hala bilgisayarımda açık sonra siyah ekrana bakıp kahvemi içtim kahvem bittiğinde belkide kahvenin verdiği uyandırma hissiyle kendime gelip filmi yorumladım ve olağan üstü olduğu kanısına vardım :) film bittikten sonra hahfiften kendinizi tokatlayın veya gidin bi kahve için kendinize gelin ancak o zaman ne kadar mükemmel bir film olduğunu anlayacaksınız :)
Oldukça iyi bir film, özellikle son sahnelerde ray liotta ben burdayım demiş adeta. En sevdiğim oyunlardan birini konu alması da filme ilgimi oldukça arttırdı diyebilirim. İzlemeyenlere en kısa sürede temin etmelerini öneririm ayrıca filmdeki 'hitman' mükemmeldi...
Her şey bir oyun, Her şey bir satranç.Bu film kişinin aydınlanma sürecini anlatıyor aslında. filmden sonra Sam Goldla tanışabilirsiniz:)Sonuç olarak mükemmel bir guy ritchie filmi!
flimi ilk izlediğinizde anlamak cok zor . biraz tartışma ve biraz yorumlar okunduktan sonra anca bi kaç sey kafamda oluştu. gercekten flim cok sembolik öğeler içeriyor. santranç filmi kaplamış gibi. anlayacagınız şah ve mat. cok ince düşünülmüş ayrıntılar var. gercekten cekeni kutlarım. arşivlenecek bi flim.
ayakta alkışlıyorum bu filmi.Cidden mükemmeldi.İnsanı bi filim ancak bu kadar anlatır.Arkadaşlar bu filme nası zaman kaybı kötü diye yorum yapıyolar anlayamıyorum ama helal olsun diyorum ben
Jason Statham'ın iyi performanslarından biri daha. Guy Ritchie bu filmiyle de unutulmazlar arasına girmeyi başardı. Film şizofreni üzerinden hareketle yola çıkıyor ve bizi en uçlara en karmaşığa doğru çekiyor. Bu filmiyle tarzının oldukça dışına çıkan yönetmen, düğümlerden ve çözümlerden oluşan filmlerinin tam aksine sadece bir yığın düğüm sunuyor seyiriciye. Kimi Ritchie hayranları için hayal kırıklığı olan film aslında başarılı bir psikanlizle son buluyor. Filmi iyi sindirmek için, filmi sakin kafayla, boşaltılmış bir zihinle izlemek gerekiyor. Senaryosundan yorumuna kadar iyi işlenmiş bir film. İzlediğinizde bir Linch tadıyla karşılaşmanız mümkün. Bana "Mulholland Drive" filmini çağrıştırdı. Karşılaştırma değil sadece çağrışım. Her iki filmde ki karmaşık kurgu yapısı benzeşiyor. Yorumlara göz atınca başka arkadaşlarda da aynı etkiyi yarattığını gördüm. İyi seyirler.