Fahri07
10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film beklediğim gibi çıkmadı.çok kafa karıştırıcıydı.çok dikkatli izlememe rağmen pek bişey anlayamadım.söylenen sözler düşüncemi yoksa kişinin konuşmasımı anlamak zor.verdiği mesajlar mantıklı olabilir ama yinede film tam bir saçmalıktı.vasatın altında bir film.jason için 10/4
mathilda1988 arkadaşım çok beğendiysen filmi anlamışsındır ne olur bizede anlat her karışık film güzel film değildir fight clupta karışık ama filmden çıktığında herkesin kafası net burda ritchie ise bazı kısımları çözmeleri için seyirciye bırakmış ama gerekli ipuclarını bence vermemiş ve bize bir kördüğüm bırakmış.
ben bi filme başladım mı bitirmeden bırakmam...ne kadar kötü olursa olsun..ama bu filme dayanamadım.çok sıkıcı.çok kötü bi filmdi.izlemeyen arkadaşlar izlemeyin emin olun bişey kaybetmezsiniz hatta kazanırsınız..