Sessiz Tepe
3,8

areano
areano

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
alacağı puan 4,5 tan 5..şu yorum kısmına izleyenlerin yaşlarıda yazılsa hiç fena olmaz..
darklake
darklake

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Oyununu bilmem ama filmi kötüyü bence..ben beğenmedim..5/10
closereplysend92
closereplysend92

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
afişine bakmayın ole etkileyicş falan değil tek kelimeyle vasat...
permission87
permission87

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eger paranızın yanında vakit de harcamak istiyorsanız izleyin..ses efektleri fena degil..
ihaykir
ihaykir

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Slint hill filminden önce oynunu oynamayanlar için hikayeyi anlamak biraz kafa karıştırıcı.Filmin senaryosu başlarda ilgi çekici fakat kötü bir sonla vasat bir amerikan gerilim filmi olmaktan öteye gidemiyor.
ozgurparis101
ozgurparis101

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
katastrof bi amerikan filmi, senaryosu çok basit bence herkesin yazabileceği bi senaryo kurgu karışıktı çok kopukluk oldu bu da sıkılmama neden oldu ayrıca çok karanlıktı filmin %65 inde siyah ekrana baktım , oyunculuklar fena değildi işte bol zamanınız varsa emek görmek için izlenebilir
zgrklc
zgrklc

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
sabun kopugu bır fılm ne bısey katıyor ınsana nede verıyor:)
darkness1985---
darkness1985---

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Zamanında o insanı geren silent hill oyunun ilk versiyonunu oynamış biri olarak özellikle filmin ortasına kadar herşey gayet güzeldi. Efektler tıpkı oyundaki gibi çok kuvvetliydi ama ilerleyen safhalarda galiba konu biraz oyunun diğer versiyonlarına kaydı ve bağlantı kurmakta çok zorlandım...Ki oyunu hiç bilmeyenler için eminim daha da zor olmuştur...
sayns
sayns

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Konusu iyi değil , sonu saçma ama görüntü iyiydi . Buna rağmen aldığı puanı hak etmiyor bence .
yapayzeka
yapayzeka

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bos bır fılm sırf gerılım dıye ızledım hıc gerılmedım acıkcası bos bombos
karizmatik062915
karizmatik062915

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
öylesine zaman geçirmek için izlenebilir o da belki nası 7.8 alıyo anlamak mümkün değil şu büyü filmi bile daha güzeldi
monopoly
monopoly

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmin atmosferi ve müzikleri tek kelimeyle harika ama konusu saçma sapan.Oyununuda beğenmemiştim.Gerisi size kalmış .
ssurav1967
ssurav1967

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Vasat bir korku filmi. Hep aynı şeyler insanı artık sıkıyor. Seyretmezseniz çok şey kaybetmezsiniz.
burak-doganbey
burak-doganbey

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
oyununu oynarken daha fazla korkmustum tam bır hayal kırıklıgı oldu benım ıcın.acıkcası bu boyle olmamalı dedım .elbettekı oyunu gıbı de olmamalıydı ama bılmıyorum tam bır fıyasko bence.
sheeter
sheeter

22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Özellikle capitol spectrum sinemalarinda titreşimli koltuklarinda izlerseniz bu efektler karşısında gerçekten mest oluyorsunuz. Filmin efektleri de tek kelimeyle harika... Genel anlamda konusu klasik korku filmi konularini andiriyor... Dark, Alacakaranlik vs. hemen hemen aynı hikaye yine...Küçük kızın geçmişine gidilirek yaşananlari ortaya çıkarıyor annesi... ama efektlerin bu kadar etkili olması filmi diğerlerinden ayırıyor