Sessiz Tepe
3,8

jordan85
jordan85

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi seyrettim.tek kelimeyle muhteşem.psikolojik gerilim sevenler bu filmi kaçırmasın.piçman olmazlar
john-c
john-c

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
oyununun bi fanatiği olarak filmi begendim fakat bekledigimi bulamadımm daha korkuya agırlık verilebilirdi....fakat filmdeki muzikler oyunun başında geçirilen saatleri hatırlatmıyor deil..:p
umutun
umutun

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gizem süper efekler süper surükleyicilik süper ama senaryo yok.yapacak bişide yok cünkü senaryo oyundan alıntı oyüzden biraz birbirinden alakasız olaylar var ama izlemesi eğlenceli film izlerken sıkılmazsınız diye düşünüyorum
doganeren83
doganeren83

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ben aylarca bu filmi mi bekledim ya!!!daha güzel olabilirdi....
insect1907
insect1907

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmdeki mekanlar ve atmosfer son derece iyi verilmiş ama çok da fazla korku ve gerilim öğelerinin kullanıldığını söylemek zor. ancak özellikle filmin sonuna kadar gelip de filmi beğenmeyenler sonunda en azından bu düşüncelerini değiştireceklerdir. çünkü iyi bir final yapılmış ve bu finalle filmi kurtarmışlar diyebilirim.
dewill99
dewill99

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmden fazla bise beklemierek izledim ama beklentimin üzerinde bi filmdi..kurgu hakknda ii seyler sölieblirim ama cekim daha ii olablirmydi o tartısılır
roswell-dido
roswell-dido

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi..oldum olası etkilenmem canavarlardan.. korkmadım..etkilenmedim..yine de sonunu begendim.. oyunculuklar iyiydi..kötünün iyisi bir film..
bewhy-2
bewhy-2

23 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Bir oyun olarak güzel bir konu olsa da bir film için çok saçma bir konu olmuş bence.. Olayların gelişiminde hiç bir noktada mantık bulunmadığında korkmak yada gerilmek de mümkün olmuyor, çünkü hiç gerçekçilik yok..Sürekli iğrenç kanlı görüntülerle gerilimi arttırmaya çalışmışlar ama bu kadar yüksek puana rağmen kötü bir filmdi bence..Tek güzel yanı son sahnesi olmuştu...
nemesis08
nemesis08

15 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Filmin ana karakteri ilk oyundaki gibi Harry Mason olsaydı benim gibi ilk oyunun hayranları için çok daha iyi olacaktı.Yinede muhteşem bir film.Ama oyun başka bir muhteşemdi.
Arturo-Bandini
Arturo-Bandini

24 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Herkes oyuna sadik kalmaktan bahsediyor ama bence oyuna ne kadar sadik kalinirsa kalinsin is yönetmende bitecek.Bende silent hill 4 haric butun bolumlerini oynamisimdir ve suffering den sonraki en guzel korku oyunudur ama burada filmden bahsediyoruz.Mesela Resident Evil en sevdigim korku oyunuydy fakat filminden nefret ettim.Bu biraz olsun ne demek istediigimi aciklar umarim.