oyununun bi fanatiği olarak filmi begendim fakat bekledigimi bulamadımm daha korkuya agırlık verilebilirdi....fakat filmdeki muzikler oyunun başında geçirilen saatleri hatırlatmıyor deil..:p
gizem süper efekler süper surükleyicilik süper ama senaryo yok.yapacak bişide yok cünkü senaryo oyundan alıntı oyüzden biraz birbirinden alakasız olaylar var ama izlemesi eğlenceli film izlerken sıkılmazsınız diye düşünüyorum
filmdeki mekanlar ve atmosfer son derece iyi verilmiş ama çok da fazla korku ve gerilim öğelerinin kullanıldığını söylemek zor. ancak özellikle filmin sonuna kadar gelip de filmi beğenmeyenler sonunda en azından bu düşüncelerini değiştireceklerdir. çünkü iyi bir final yapılmış ve bu finalle filmi kurtarmışlar diyebilirim.
filmden fazla bise beklemierek izledim ama beklentimin üzerinde bi filmdi..kurgu hakknda ii seyler sölieblirim ama cekim daha ii olablirmydi o tartısılır
beklediğim gibi değildi..oldum olası etkilenmem canavarlardan.. korkmadım..etkilenmedim..yine de sonunu begendim.. oyunculuklar iyiydi..kötünün iyisi bir film..
Bir oyun olarak güzel bir konu olsa da bir film için çok saçma bir konu olmuş bence.. Olayların gelişiminde hiç bir noktada mantık bulunmadığında korkmak yada gerilmek de mümkün olmuyor, çünkü hiç gerçekçilik yok..Sürekli iğrenç kanlı görüntülerle gerilimi arttırmaya çalışmışlar ama bu kadar yüksek puana rağmen kötü bir filmdi bence..Tek güzel yanı son sahnesi olmuştu...
Filmin ana karakteri ilk oyundaki gibi Harry Mason olsaydı benim gibi ilk oyunun hayranları için çok daha iyi olacaktı.Yinede muhteşem bir film.Ama oyun başka bir muhteşemdi.
Herkes oyuna sadik kalmaktan bahsediyor ama bence oyuna ne kadar sadik kalinirsa kalinsin is yönetmende bitecek.Bende silent hill 4 haric butun bolumlerini oynamisimdir ve suffering den sonraki en guzel korku oyunudur ama burada filmden bahsediyoruz.Mesela Resident Evil en sevdigim korku oyunuydy fakat filminden nefret ettim.Bu biraz olsun ne demek istediigimi aciklar umarim.