Pyramid Head bu filmde olmamalıydı.2. filmde 2. oyundaki James karakteri olacakmış şeklinde söylentiler var.Pyramid Head 2. filme saklanmalıydı. Film genel olarak iyi bunun dışında.Şahsen Harry Mason'ı görmek daha güzel olurdu benim gibi onlarca kez oyununu bitirmiş birisi için ama olsun.Yine de güzel film.
fena değildi.ama dikkatli izlenmesi gerekiyormuşki bazı şeyler gözden kaçmasın...ayrıca filmin başındaki kadının kızını tam düşmeden tutma sahnesi içinde helal olsun yani ben olsam yetişemezdim
Ya ben filmden pek birşey anlamadım illa oyunlarını oynamamız mı gerekiyo filmi anlamak için. Görsel açıdan güzel diyebilirim ama bence biraz yapay bi senaryo olmuş. Mesela filmdeki Rose, kadın o kadar soğuk kanlı ki bir sürü doğa üstü şeyle karşılaşıyo ve gösterdiği tepkiler çok basit "insan biraz korkar ya" keşke sinemada seyretseydim en azından efektlerden etkilenirdim.
bu filmi beğenmeyenleri anlayamıyorum.çok harika bir filmolmuş ama 2 film şeklinde bölselerdi filmi daha iyi olurdu.tek filme bu kadar olay sıkışması kötü olmuş
silent hill sadece korkmak için değil arkadaşlar siz film den anlamıyorsunuz. oyunu nede film i tam olarak korkuyu ifade etmiyor anlatmak istediğini o oyunu ve mantığı bilenler anlamıştır. Ben defalarca izledim harika bir yapım sony i tebrik ediyorum film i izlemedim adeta yaşadım. Son olarak filmdeki anneye kızanlarıda anlamıyorum kadın kızını çok seviyor oraya giderek o korkunun nedenini bulmak istiyor ama böyle olabileceğini bilemiyor herneyse bilen biliyor
enteresan bir fimdi dogrusu filmi anlamak icin cok caba sarfettim ama filmde bana gore cok kopuk yerler vardi korkmayi birakin biran once sonu gelsin dedim bir arkadas oyunla kiyaslamis tamamen katiliyorum oyun 10 numaraydi ama filmi icin ayni dusuncelerde degilim...izlemeyenler fazla bisey kaybetmez oyununu oynayin daha cok zevk alirsiniz ve daha fazla gerilme imkaniniz olur...
Oyuna bu kadar bağlı kalmış bir oyun uyarlaması seyretmemiştim. İtiraf etmeliyim ki atmosferden etkilendim. Çok başarılı. Konu ise alışılmış küçük kız fedakar anne ikilisi üzerine. Pek bir ilginçliği yok yani. Sadece atmosfer için seyredilmeye değer...
filmi başta alırken umarım ii bir seçim yapmışımdır diye düşünüyordum ama izledikten sonra kesinlikle ii bir seçim yaptığımı düşünüyorum gerçekten insanı etkiliyor insanı korkutmuyor ama gerilimi hissettiriyor fakat sonunu daha güzel bitirebilirlerdi diye düşünüyorum kesinlikle izlenmeye değer bir film
tek kelime müthişdi!!!! oynu kadar güzeldi ...BAşrol oyunculardan olan küçük kız daha önce smallvilin bi bölmünde oynamıştı(hayalet olarak)Sonu biraz anlamsız bitti ama güzeldi
Son dönemlerin en popüler video oyunlarından biri olan,Japonya-Amerika ortak yapımı Silent Hill'in sinema uyarlaması.Hollywood sineması roman uyarlamaları,yeniden çevrim filmlerden sonrada şimdi bilgisayar oyunlarına merak sarmış durumda.Oyunun dördünü de oynamış biri olarak şunu söylemeliyim ki silent hill en iyi oyun uyarlamasıdır.Öyle ki film ilk oyunun izinden giderek başarılı efektler,ürkütücü sahnelerle ortaya gayet iyi bir iş çıkmış.Zaten oyunun kendiside bir film tadındaydı.Özellikle kurtların kardeşliği filminden hatırladığım yönetmen oyuna fazlasıyla sadık kalmayı başarmış.