Sessiz Tepe
3,8

patates50
patates50

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok sağlam bir film gayet sürükleyici ve güzel.
aysegulbal
aysegulbal

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güzel bi filmdi ama pek korkmadım we gerilmedim =)
muratkanarya
muratkanarya

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim, özellikle atmosfer çok başarılı, ciddi ve kaliteli korku filmi isteyenler kaçırmasın.
Jedaykin
Jedaykin

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Oyunu hiç oynamış hatta görmüş değilim. Ancak filmi gerçekten çok başarılı buldum. Bir korku filminden beklediğim her şeyi veriyor. Kendi içinde tutarlı. Efektler yerinde ve çok çok başarılı kullanılmış. Eleştireceğim noktalardan biri karakterlerin çok yüzeysel verilmiş olması. Süreyi tutturmak için biraz kırpılmış izlenimi yarattı bende. Umarım DVD için directors cut tarzı bir şey çıkarırlar. Bir diğer nokta ise olayların nedeninin çok mantıklı olmaması. Açıkçası bana çok inandırıcı gelmedi.
Her şekilde Silent Hill izlenmeyi hemde sinemada izlenmeyi hakeden bir film. Beni korkutmayı başardı. Korkutucu sahneler yüksek ses efekti ile birkaç saniyelik görüntü ile gelip geçen sahneler değil. İnsanı gerçekten etkileyen görüntüler var. Şiddetle tavsiye ediyorum.
bdlr-2
bdlr-2

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben filmi beğendim.hatta izlediğim en iyi oyun uyarlamasıydı.oyunun senaryosuna büyük ölçüde sadık kalınmış.oyun kadar iyi olmasa da film de iyiydi.oyunu sevenler filmi kaçırmamalı.
jaka-bo
jaka-bo

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ha şimdi çıktım filmden.. bence yeterli bir film diil. biras daha kasabilselerdi ii olacakmış.. sonu hoşuma gitti sadece.. ana kız farklı boyutta baba farklı boyutta ama aynı yerdeler.. bu ne değişik bir kurtuluş olmuş yaws.. bi de sinema da 3 tane 12-13 yaşlarında kız wardı.. geleceğin katilleri:) kızlar filme yalwar yakar girmişler çıkışta da araf a 13 tzameti ye gideriz diolardı.. wah wah
b-t-38
b-t-38

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bende filmeden yeni geldim film çok güzeldi son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi senaryo çok iyiydi hele müzikler dehşetti müziklere bayıldım kesenlikle tavsiye ederim
muzaffer418
muzaffer418

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Oyuna sadık kalmaya çalışıldığı belli olyor. Buda filmi türün diğer basarısız örneklerden ayırıyor (resident evil) . Filmde çok iyi bir kaç sahne var. Oyunun en önemli kozu olan atmosfer ve buna bağlı olarak çaresizlik hissi filmde de hissediliyor. Bunun üzerine daha fazla gidilebilirdi.
ozgurunadresi
ozgurunadresi

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Oyun senaryolarından esinlenilen filmler şimdiye kadar beni tatmin etmemişti örneğin tomb raider,resident evil vs. acaba biz bu oyunların hepsini bitirdiğimiz içinmi bizi tatmin etmiyor orası merak konusu,belkide daha fazla şeyler bekliyoruz.Fakat hepsi sadece film olarak ele alınıldığında guzel filmler.Gel gelelim asıl konuya,silent hill filmi şimdiye kadar yapılanların içinde oyununu en çok yansıtan film olmuş bu yönden beni tatmin etti açıkcası, oh be bile dedim.Herkese tavsiyem oyunu ister oynamış olun ister oynanamış hiç farketmez bu filmi mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız çünkü silent hill en iyi psikolojik korku filmlerinden vede oyunlarından biri.
gskaltay
gskaltay

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerilim korku dalında başarılı bir film fakat biraz daha aksiyon olabilirdi yinede gerek müzikleriyle gerek atmosferiyle ve karışık sonuyla izlenmeye değer bir film tavsiye ederim...
Ismail Dursun
Ismail Dursun

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süpeeeeeeeeeer efektler yaratıklar çok gerçekçi..başrol harkulade oynamış..sesler ayrı bi güzel beklediğimize deydi bence...gidin..
figen-pak
figen-pak

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gayet güzel bi film, özellikle ikinci yarıda cook heycanlı ve gerilimi yüksek bi hal alıor film. bide bisi sölemek istiorum, benim gibi film afişini önemseyenler için bu; afiş kesinlikle filmi yansıtmıor bence, cok daha çekici olabilirdi, o yüzden afişe aldanmayın gitmek için, izleyinnnn
edebiyatci-1453
edebiyatci-1453

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
125 dakikalık süper bir film olmuş,oldukça sürükleyici merak unsuru hiç bitmiyor ve beklentilerinizin ötesine ulaşıyorsunuz, senaryo ve ekip birbirine uymuş görsel olarakta doyuma ulaşıyorsunuz midesi kaldıramayanlarda olabilir :) bu güne kadar izlediğim gerilim-korku filmlerinden çok farklıydı açıkçası , ortaçağ avrupasındaki "cadı" inancına atlıan bir tokat niteliğinde, dikkatli izlenilmezse karmaşık gelebilir fakat havada kalan bişey yok açıkçası, sadece sonu biraz "böyle bitmese daha iyi olurdu" dedirtiyo ama yinede şuan sinema salonlarında izlenebilecek tek film...
cengizarmani20
cengizarmani20

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film tam anlamıyla oyunu verdigi o ürperticiligi verio...filmi izlemek sanki oyunu oynuyormuscasına bi his uyandırdı bende....silent hill ın o meshur sis'i radyodan çıkan cızırtı , cekiç kafa,,mükemmel atmosfer..yalnız film sanki dewamı gelmiycekmis gibi bi his uyandırdı bende.cnkü filmde silent hill 1,2,3 hepside islenmis konuda..umarım yanıllıyorumdur..bide son bisey filmin bitisini anlayabilen varmı? ben hicbisey anlamadım
xyesmaylox
xyesmaylox

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmden cok umutluydum ama umutlarım suya düştü maalesef :(:(
oyunu mukemmeldi ama fılmı icin ole dıyemeyecegım..bence bu fılmın kotu olmasının en buyuk nedenı dram susu vermelerı olmus
resıdent evıl gıbı aksıyon-korku olsaydı daha cok tutulcagına ınanıorum ama dram -korku sarmadı yani bıde bunu oyununu oynayan bırı olarak gercekten düş kırıklıgı :((((