Umudunu Kaybetme

candyyy-35
candyyy-35

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
Zamanını gerçekten güzel bir film izleyerek geçirmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.insanın gerçekten istediği zaman yapamayacağı hiçbirşey yoktur.bu film bu temayı çok güzel vurgulamış.
crazygirl4562
crazygirl4562

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel herkese tavsiye edebilirim gerçi filmin başında sonunun ne olabileceğini tahmin ediyorsunuz:)ama herkesin başına gelebilecek bir olay güçlü bir oyunculukla birleşince filmin tadı çok başka olmuş özellikle Will Smith in ve de tatlı oğlunun oyunculuğuna hayran kalmamak mümkün değil oğluna bayıldım insanda çocuk sahibi olma isteğini doğuruyor:)
acungio
acungio

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film..izleyenin mutlaka pişman olmayacağı kaliteli bir yapım..8/10
ali-ibrahim-karaduman
ali-ibrahim-karaduman

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
film de bazı eksiklikler var ama izlemenizi tavsiye ederim. hayatınız daki bazı şeyleri tekrar düşünmenizi sağlar. en azından bende böyle bir etkisi oldu....
freecritic
freecritic

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu film için bir baba-oğul hikayesi de diyebiliriz sanırım.Gerçek baba oğlun oynaması,ikili arasındaki müthiş uyum ,aradaki bağı hissettiriyor ister istemez.Durağan yapısından ötürü filmin ortalarına kadar biraz sıkıldığımı itiraf etmeliyim ama ilerledikçe film daha güzel bir hal alıyor.Filmin başlarında tam bir ’’loser’’ olarak karşımıza çıkan ’’Chris ’’ karakteri, filmin sonunda bir mücadele adamı,adeta bir kahraman edasıyla sahneyi terkediyor.Metro tuvaletinde ve işi aldığında ağladığı sahneler ve cüzdanındaki 5 doları patronuna vermek zorunda kaldığı sahnedeki yüz ifadesi çok etkileyiciydi.Bu filmi beğenenleriehala izlemedilerse en beğendiğim filmlerden biri olan’’John Q’’ yu öneriyorum.Bir babanın oğlu için yapabileceği en üst noktayı çok daha drmatik,duygusal ve sürükleyici şekliyle izeleyebilmeleri için.
korcane
korcane

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence gayet basrılı bir wıll smıth filmi ii oyunculuk ii bir dram.. seyredılmesi gereken bir film..ozellikle kendi oglu ile oynaması cok gzl..bence seyredın..
noyanharunnehar
noyanharunnehar

süperdi.......
1983gs
1983gs

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle süper bi film izledigimde ağladım tavsiye ederim hayata dair insanlara iyi mesajlar veren bi film 10 numara
bursaspor11
bursaspor11

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bir film bu kadar mı etkiler insanı?Bir oyuncu bu kadar mı başarılı oynar?Ben çok begendim.Herkese tavsiye ederim
recepgulec86
recepgulec86

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
konu klasik ama anlatım harika. hem will smith hem oğlu müthiş iş çıkarmışlar. hele oğlunun bakışları beni bitirdi. tıpkı küçük emrah :))

mutlaka izleyin..
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bazı yerlerde sıkıldım ama genel olarak izlenilesi... Oyunculuklar 4/4lük... Zannedildiği gibi çok duygusal bir film değil...
mavmav-402
mavmav-402

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar boşuna para verip de sinemada izlemeye değer bir film değil bence.Filmin 8.9 puan almasına çok şaşırdım doğrusu.10 üzerinden en fazla 6 verebilirim.Beklentilerinizi puanına bakıp yüksek tutarak filme gitmeyin.Evet Will Smith'in oyunculuğu iyi ama sırf bunun için de gitmeyin.Ortalama bir film yani.Boşuna paranızı bu filme vermeyin daha başka seçenekleriniz varsa onları değerlendirin.
atakseyma
atakseyma

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
will smth'den zaten nefret ederdim, iyice nefret ettim..
salihcanzer
salihcanzer

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
will smith ve ona katılan oğlunun iyi oyunu sayesinde ayakta kalan film. yönetmeninin italyan olması sanırım bisiklet hırsızları'na bu kadar gönderme yapılmasına yol açmış. yoksa klasik bir amerikan rüyası hikayesi bu. pek çok klişeye sırtını yaslıyor ve will smith'i bazı sahnelerinde türk filmlerinden farksız olarak 'acıların çocuğu' kılığına sokuyor ama yine de vaktiniz boşsa izlenebilir bir film. ben izledim ordan biliyorum:)
nur-efsun
nur-efsun

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlediğin zaman gerçekten istediğin ve çaba gösterdiğin herşeyin olabilceğine inanıyorsun..Ayrıca Will Smith'in son sahnede başarılı olduğunu duyduğu zaman gözlerinin yaşarması,gerçekten buraya gelmem kolay olmadı demesi çok duygusal ve de etkileyiciydi..
Herkese çocuğu için onca çabayı gösteren bir baba dilerim!