Umudunu Kaybetme

garland-norlin
garland-norlin

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
baba ve oğulun hayali olarak dinazor çağına gittikleri o metro bankındaki oyunculukları çok çok çok ama çok güzeldi gözlerim doldu izlerken...hele tuvalette yattıklarında will smithin ağlayışı bitirdi beni...çok güzel bi filim kesinlikle 10 üzerinden 9 benden
pusat543
pusat543

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
adamımsın will smith kim tutar seni :), gerçekten mükemmel bi film. bu filmi izledikten sonra bir kez daha anladımHiç bir şey imkansız değildir
este84
este84

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film. helede o tuvalet sahnesi çok etkiledi beni. herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film... 9/10
Betsky
Betsky

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri ve en iyi dram türü ağırlıklı film oldu. Will Smith ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu göstermiş. Diyaloglar, senaryo, oyunculuk hepsi mükemmel. Gerçek hayatı yaşatan hayat dolu bir film. Duygulanmamak el değil. Kısacası Will Smithin topuklarına sağlık koş be adamım:)
alba42
alba42

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Müthişti.Gerçek bir hikayeden alıntı olması dahada müthiş yapıyor.Will Smith için söze gerek yok zaten.
arifozdemir
arifozdemir

1 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten herşeyin tükendiğini hissettiğiniz anda Chris Gardnerı aklınıza getirin.. İz bırakan bi film..
mikail111
mikail111

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu tür dramları türkler tama daha iyi yapıyor ama milyonlarca ama amerikanlar bi kere yapar ve will smith iz bırakır
ibrahim-yildirim1
ibrahim-yildirim1

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken ve dvd koleksiyonunda bulunması gerekn bir film .
redoxx
redoxx

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İnsanı derinden sarsan bir dram filmi her yönüyle mükemmel...
jamesbond-2
jamesbond-2

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten insanı film derinden etkiliyor ve duygulandırarak dünyada bu kadar kötü durumda olan insanlarda varmış diyerek şükretmemizi sağlıyor.Özellikle oyunculuklar ve dram filme damgasını vurmuş.Hele Will smith döktürmüş.İzlemeyenlere tavsiye olunur.9/10
gulchyn
gulchyn

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
her duygusal filmde ağlayan biri değilim ama filmin tuvalette uyudukları sahnede ağlamamk mümkün değildi..çok güzel,şirin bi film..yaşanmış olması ayrı bi etki bırakıyor insanda..
bluee-dreams
bluee-dreams

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
umudunu kaybetme_bize diyorki eğer gerçekten birşey istiyorsan onu elde etmelisin,insanların asla sana bunu yapamazsn demesine izinverme..!!
filmi izlerken ve ozellıkleson sahnesınde daha onceden yasamıs oldugum zor bişeyi başarabilmiş olmanın buruk sevıncı kapladı ıcımı.. kesınlıkle izlenmeli.
uzmancakal
uzmancakal

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gayet duygusal ve hoş bir film.
filmin bir diğer özelliği ise will smit ve öz oğlunun baba oğul rolünde olması.
izlerseniz duygulanacağınızdan emin olun
mrs-durden
mrs-durden

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok dokunaklı ve etkileyici bir film will smith e hayran kaldım en güzel filmlerinden birisidir heralde bu çocuğu ise çok sevimli izleyin pişman olmazsınız
rapunzelkulede
rapunzelkulede

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
muccinonun en beğendiğim filmlerinden biri.baba oğul ilişkisi ve varolabilme mücadelesi budan daha ii anlatılamazdı.kesinlikle izlenmesi gereken bir film...