garland-norlin
3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
baba ve oğulun hayali olarak dinazor çağına gittikleri o metro bankındaki oyunculukları çok çok çok ama çok güzeldi gözlerim doldu izlerken...hele tuvalette yattıklarında will smithin ağlayışı bitirdi beni...çok güzel bi filim kesinlikle 10 üzerinden 9 benden
Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri ve en iyi dram türü ağırlıklı film oldu. Will Smith ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu göstermiş. Diyaloglar, senaryo, oyunculuk hepsi mükemmel. Gerçek hayatı yaşatan hayat dolu bir film. Duygulanmamak el değil. Kısacası Will Smithin topuklarına sağlık koş be adamım:)
Gerçekten insanı film derinden etkiliyor ve duygulandırarak dünyada bu kadar kötü durumda olan insanlarda varmış diyerek şükretmemizi sağlıyor.Özellikle oyunculuklar ve dram filme damgasını vurmuş.Hele Will smith döktürmüş.İzlemeyenlere tavsiye olunur.9/10
her duygusal filmde ağlayan biri değilim ama filmin tuvalette uyudukları sahnede ağlamamk mümkün değildi..çok güzel,şirin bi film..yaşanmış olması ayrı bi etki bırakıyor insanda..
umudunu kaybetme_bize diyorki eğer gerçekten birşey istiyorsan onu elde etmelisin,insanların asla sana bunu yapamazsn demesine izinverme..!! filmi izlerken ve ozellıkleson sahnesınde daha onceden yasamıs oldugum zor bişeyi başarabilmiş olmanın buruk sevıncı kapladı ıcımı.. kesınlıkle izlenmeli.
gayet duygusal ve hoş bir film. filmin bir diğer özelliği ise will smit ve öz oğlunun baba oğul rolünde olması. izlerseniz duygulanacağınızdan emin olun
çok dokunaklı ve etkileyici bir film will smith e hayran kaldım en güzel filmlerinden birisidir heralde bu çocuğu ise çok sevimli izleyin pişman olmazsınız
muccinonun en beğendiğim filmlerinden biri.baba oğul ilişkisi ve varolabilme mücadelesi budan daha ii anlatılamazdı.kesinlikle izlenmesi gereken bir film...