Müthiş etkileyici bir film insanların her ne olursa olsun azimlerini kaybetmemesi gerektiğini,ufak tefek şeylerden yorulmaması gerektiğini,amaçlarına ulaşmaları için her şeyi yapmalarını gerektiğini anlatan nefis bir film. Will Smith oyunculuğunun doruğunda, kendi oğlu da bence oldukça başarılı bir performans sergilemiş...
Bir insan bir role ancak bu kadar yakışabilirdi. Tebrikler Will Smith... Seyretmek konusunda fikir edinmek istiyorsanız şunu bilin ki mutlaka ama mutlaka seyredin. İnsanın zaman zaman karşılaştığı zorlukların üstesinden nasıl geldiğinin belki de en güzel örneğidir bu film.
İçinde yer yer tutarsızlıklar olsa da kurgu ve duygular okadar iyi verilmiş ki. Will Smith’in oyunculuğu şarkıcılığının önüne geçmiş bu filmde.İyi bir dram filmi.film izlemek isteyen insanlara tavsiye ederim, eğlenmek isteyenlere etmem:)
Ozellikle tuvalet sahnesinde kapinin calinmasi ve Chrisin gozlerindeki yas:(( Sonrasinda Chrisin ise kabul edildigi anda gozlerinden gelen yas...sonrasında tum bunlari izleyip benim gozlerimden gelen yas...bu film tam anlamiyla dört dörtlük 10/9
filmi neden bu kadar geç izledim diye dövündüm kendi kendime.bu film her hayattan pes etmeye kalktığınız anda sizi sarsıp kendinize getirebilicek etkiye sahip.filmde o babanın çabasını görüp kendi kendime: bizde dert tasa var die geçinioruz,adam bahtsız bedevi resmen dedim:)çok tatlı ve UmUt dolu bi film.çok şiddetle tavsiye ediyorum
Will Smith ikinci sınıf aksiyon ve komedilerden kurtulup, hayatının rolünü oynamış. Sinemada artık onunda olgunluk dönemi başladı, gerisini getirir umarım. Film için ise; son dönemde izlediğim en etkileyici filmdi. Çok güzel olmuş.
Her oyuncunun bir 'en iyi oyunculuk' gösterisi yaptığı filmi vardır.İzlediğim en iyi Will Smith oyunculuğuydu.Film hikayesini çok iyi anlatmış.Çok ince detaylarla filme tat, keyif katılmış.SOn zamanlarda izlediğim en iyi dram. 9/10
Oyunculuğun doruk noktasında Will Smith! Bir film bu kadar etkileyici olurdu ancak. Ne zaman pes edecekler diye bekliyorsunuz her saniye ama onlar pes etmemeyi öğretiyorlar. Üstelik şahane bir oyunculukla bunu anlatıyorlar bizlere. Oğu ayrı bir alem zaten... Böyle doğal bir oyunculuk beklemiyordum...
Dört dörtlük bir film. Yani bu filmi izlemeyen bence eksiktir!
will smith'in oyunculuğunu bu filme kadar hiç beğenmiyodum ama bu filmde çok büyük bir oyunculuk göstermiş.bir insanın bütün imkansızlıklarda dahi inandığı zaman neleri başarabileceğini gösteren muhteşem bir fim.mutlaka izlemelisiniz. 10/9