cecily-2
5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süperdi.zaten will smith benim favori oyuncumdur.bu rolün de üstesinden gelmeyi başarmiş.filmi izlerken öyle etkileniyorsunuz ki gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz.böyle bir dram filminde oynaması oyunculuk adına kariyerinde bir dönüm noktası.samimi bir film izlemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
filmi bi türlü izleme şansım olamamştı.bu kadar güzel olacanı tahmin edemedmden belkide. tek kelimeyle süperdi.ağlamamk için zor tuttum kendmi.will smthin kendi gibi başarlı bi oyuncu yetiştrdinide öğrenmş olduk kendide oğluda müthiş bi oyunculk örneği sunmşlr..
bence izlemeniz gereken bir film wil smith harika oynamış ayrıca herkesin hayatında bir kere de olsa yaşadığı gerçeklerle yüzleşecemileceğimiz bir film bence filmin formülü hayat=bu film mutlaka izleyin
Bu filme ilgili aslında sölenecek o kadar güzel söz var ki ama bunu bi yazıya sığdırmak filme haksızlık olur.Oyunculuk,müzik,geçişler ve anlatılan konunun akışkanlığı.Filmde hiç sıkılmıyorsunuz adeta o staj döneminde sanki siz de sabah kalkıp o şirkete giidyorunuz gibi geliyor işi kaptığında will smith in gözyaşlarına ortak olmamak mümkün değil.Onunla beraber siz de hiç umudunuzu kaybetmiyorsunuz mutlaka izleyin öğreneceğiniz çok şey var
herkesin seyretmesi gereken bir hikaye. arkadaş az daha ağlıyyordum yazmış. ağlamamak için insanın kalbinin olmaması lazım. hele birde babaysanız ağlamamanız imkansız!
mükemmel bir film izlerken büyük keyif aldım. will smith tabir-i caiz ise döktürüyor. hele o tuvalet sahnesinde ağlamamak için kendimi zor tuttuğumu hatırlıyorum. izlemenizi tavsiye ederim. insana gerçekten çok şey öğretecek bir film. gerçekten umudunuzu kaybetmeyin.
Son zamanlarda izlediğim en iyi oyunculuk olan filmdi..Will Smith bence bu filmdeki performansıyla oscarı hakketmiş ama tabi İskoçyanın Son Kralı filmini izlemedim henüz ve Forest Whıtaker’ın performansınıda görmedim ama en kısa zamanda izliycem umarım Will Smıth’in üstündedir yoksa ciddi anlamda haksızlık yapılmış olur..Çünkü Will Smith filmde olağanüstüydü gerçekten belki gerçek hayattada oğlu olan biriyle başrolü paylaşmak işini biraz kolaylaştırmıştır ama hakkını yememek lazım duyguyu çok güzel yansıtmış..Filmin sonlarına doğru bende kendimi tutamadım ve ağladım..Mutlaka izleyin özellikle babalar hatta tüm erkekler kaçırmasın.Bu arada son bir şey sevgili WildBoys arkadaşım filmin sonunu söylemeseymişsin süper olacakmış!!Bence yorum yazarken daha dikkatli olmalıyız..Film hakkında yorum yapmak başka sonunu söylemek başka!!İyiki ben filmi izledikten sonra yorumunu okudum!!
Filim tek kelimeyle harika.Smith döktürmüş oyunculuğunu.Ne kadar zor şartlar altında olsada çocuğuyla hep iyi bir bağlantı içinde ,kötü durumlara iyi yandan bakması(dinazorlar ve mağra ilişkisi harikaydı çocuk üzerinde ;) ) gibi.İş hayatına şirkette başlaması sırasındaki sevinci,her insanın içini kaldırıyor bizlerde o duyguları yaşıyoruz.Başarının tadı ordaki işi kapmasından daha önemliydi bence .Mutlaka izleyin kült film diyebilirim şimdiden.
Azmin sınırlarını zorlayan bir hayat. Bir insanın başına bunca felaket geldikten sonra hala ayakta kalabilmesi gerçekten saygıya değer.gerçek bir hayat hikayesini anlatılıyor bu da filmi daha etkileyici hale getiriyor.
will smith i ben bu filmiyle asıl sevmeye başladım. oyunculğunu bu film de gördüm. çok gerçekti. hiç kimsenin bir şeyleri başarmak uğruna bu kadar çalıştığını görmemiştim, hani duysanda gördüğün kadar etkili olmuyor zaten. bence bu film insanların ne şartlarda neleri nasıl başardıklarını görmek için izlemeleri gereken bir film.