En severek izledigim filmler arasinda bir Will Smith filmi olacagini tahmin etmezdim.Hayatin icinden cok guzel bir kesit alinmis ve anlatilmis.Yoklugun getirdigi hırsı ve yasam mucadelesini bu filmde bol bol gorebilirsiniz.
bence çok güzel bir film. hollywood filmlerinde duygulandığım vaki olmamakla beraber son sahnede gözlerimin yaşarmasına mani olamadım. Will Smith ve oğlunun oyunculuklarını da çok hoş bence. Kaçırmayın derim.
çok iidi film.Azmin zaferi diyorum.Mücadele edilmeden hiçbiyere hiçbir konuma gelinmiyor.Bunun çok güzel bir örneği.Çok beğendim..Wıll smıthın oyunculuğu süper.Etkileyici bir film..
Oscara aday olduğu kadar var.. 2006 nın en iyi duygusal filmi idi.. Oyunculuk gerçekten çok iyi.. Çocuk oyuncu bile değme ustalara taş çıkartmış.. Mükemmeldi..
bu filmle ilgili söylenecek çok fazla birşey yok açıkcası tek kelimeyle mükemmel...Her insanın kendisinden birşeyler bulması mümkün..Bu filmi bütün pessimist insanların izlemesini tavsiye ediyorum...Kesinlikle hayat görüşleri değişecektir...Ben ki genelde duygusal filmlerde hiç ağlamam ama bu filmin çeşitli yerlerinde özellikle de Will Smithin işe kabul edilişi ve çocuğuyla tuvalette uyuma sahnelerinde gözlerim doldu...dediğim gibi film inanılmaz güzel...
Zamanını gerçekten güzel bir film izleyerek geçirmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.insanın gerçekten istediği zaman yapamayacağı hiçbirşey yoktur.bu film bu temayı çok güzel vurgulamış.