Karanlıklar Ülkesi: Evrim
4,3

nskmourinho
nskmourinho

16 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Puanı abartılı.Kötü bir devam filmi değil ama 8 küsürlerde gezmesi de makul değil.Senaryo olarak ilk filmin çok gerisinde(tipik devam filmi sancısı)ama yine de izlenebilir düzeyde 5/10
atillaburge
atillaburge

23 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Evet görsel efektleri olsun, kurgusu ve senaryosu olsun, oyunculukları olsun kötü iş çıkarmamışlar ama ne bilim konsepti sanırım bana uygun düşmedi sevmedim filmi, acayip sıkıldım izlerken desem yalan olmaz
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İlk filmin gişedeki başarısından sonra yükselen bütçesiyle bir bilgisayar oynuymuş gibi yazılan tasarlanan klişerle ve abartılarla dolu bir korku aksiyon.Bu tarz oyunlarda ilerledikçe daha fazla bilgiye ve güce ulaşırsınız her bölümde daha güçlü düşmalarla savaşıp sonunda tüm konuya hakim olur çok büyük bir güce kavuşup son kötü adamla karşılaşır yenerseniz oyun biter.Len Wiseman bunu film yapar ve milyonlar kazanır nokta.
gskaltay
gskaltay

11 Şubat 2006 tarihinde eklendi
devam filmleri kötü olur diyenlere en güzel cevaptır bu film ilki kadar güzel hatta daha güzel bile denebilir romantizim,korku,fantastik herşey var filmde kesinlikle süper ötesi bir film kaçırmayın...
+frekans
+frekans

24 Haziran 2006 tarihinde eklendi
dvd sini heyecanla taktım izlemeye ama bence ilki kadar iyi değil di ama efektler çok iyiydi ama kötü hiç değil ne biliyim bende biraz hayalkırıklığı oldu belkide çok fazla beklentimden
gorky-1907
gorky-1907

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
genelde vampirli fılmleri severım ama nedense bu fılmi okadarda sevemedım.eksik yonleri vardı.acıkcası benı pek memnun etmedi
bewhy-2
bewhy-2

25 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bence bu tür filmlerden hoşlananların kaçırmamaması gereken bir film..Genelde devam filmleri ilkine göre başarısız olur, ama bu film kesinlikle en az ilki kadar iyiydi.Hatta ilkinden daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim..Konu sonuca çok güzel bağlanmıştı..Ayrıca film görsel olarak da oldukça başarılı efektlere sahipti.Kate Beckinsale'de her zamanki gibi çok karizmatik..9/10'u hak eden bir film bence.. Sinemalarımızda vizyona girmesini dört gözle bekliyorum çünkü bu filmi dev ekranda izlemenin tadı bir başka olacak..
onurdolanbay
onurdolanbay

14 Haziran 2005 tarihinde eklendi
1. filmi sevmiştim tabii sevmeyenlerede hak veriyorum.çünkü benimde beklentimin altında kalmıştı.ama yine de beğenmiştim.bu 2. film 1. filmin çok üstüne çıkmak zorunda olduğunu düşünüyorum.çünkü sinema dünyası artık basit konularla işi yürütemez oldu.umarım acele etmeden bu işi yaparlarsa eminim sağlam bir film olacak
ryanar
ryanar

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu seriyi seviyorum.İlk filmi izlediyseniz ve beyendiyseniz ikincisini de mutlaka izleyin aynı kalitede olmasada keyif alacaksınız.
ilsalaron
ilsalaron

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Genel olarak nedense bir türlü vampir filmlerine uzağım, sanırım beğendiğim tek vampir film bir seri olan Blade’di. Karanlıklar Ülkesi aslında elinde iyi bir epik malzemesi olan hatta üzerinde uğraşılsa çalışılsa Lord Of the Rings kadar ırkların ve karakterlerin çıkacağı kült film olmaya aday. Ancak yeterli değil, sadece iki ırk:Kurt Adamlar ve Vampirler üzerine eğilmesi, kurgunun genel olarak kopuk olması (hele ikinci filmde bu daha da ayyuka çıktı) senaryonun inandırıcı olmaması ve karmaşık bir kurguya sahip olması bunun bence başlıca sebepleri. Hele ikinci bölümde, o anlamsız ve gereksiz uzatılmış flashback’ler yok mu filmi tamamen soğuttu. Filmin sonunda, Beckinsale bize üçüncüsünün geleceği müjdesini (!?) veriyor, sanırım 'prequel-olayların öncesi' olacak, aman eksik olsun.
haylan-18
haylan-18

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ilk serisi güzeldi ama filmin mekanları hep karanlıkta geçiyordu.ikinci serisinde duyduğum kadarıyla gündüz çekimler varmış.bu bakımdan daha iyi olacağını düşünüyorum.bekleyip görcez bakalım.
sesqie
sesqie

1 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Filmi bilgisayarda izledim we heyecandan neredeyse bilgisayarın içine giriyodum 1.'si süperdi 2.'si muhteşemdi.Efektler kostümler konu her şeyi 4/4lüktü genelde dewam filmleri pek beğenilmese bile bu çok iyiydi bence.Kate Beckinsale ötesi yok=)))...mutlaka izleyin!!!
m-cengiz
m-cengiz

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
underworld....benim gözümde bir klasikti......veunderworld:evolation da artık öyle... izlediğim en iyi devam filmlerinden biri... izlenmesini tavsiye ederim....en iyi lycan ve vampir savaşı...
yasoergin
yasoergin

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izlemeyen kaldımı yaw?? bu fılm amerıkada nerdeyse 1 yıl oldu.Arkadasım bana DVD sini getirdi ordan : ))
Esteban-2
Esteban-2

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Birincisini beğenmemiştim.birincisine göre iyi bir film fakat bunu da beğenmedim.