reklam yapılmamasından mı başarısız soundtrack inden tut her türlü reklamı yapıldı ha türkiyede yapılmamıştır o ayrı ama film tüm ülkelerde genelde beğenilmedi konu anlatışı çok anlamsız geçenlerde digitürk te tekrar izledim arada kopukluklar çok kurtadam efektleri inanılmaz çirkin ağır konu işleyişi üzerine hızlı action sahneleri insanın midesi bulanıyo en sonunda kate beckinsale ide çok daha duygusal görmek istiosanız pearl harbor izleyin bi zahmet zaten bu filmde de parasının hakkını bi o vermiş dierlerini zorla oynatmışlar gibi rol yapıyolar birde şu bullet time modasından(anlamayanlara matrix diim) ne zaman vazgeçecekler çok merak ediyorum
Kesinlikle ilkinden çok çok güzeldi. Gerek görsel efektler olsun gerek aksiyon sahneleri çok daha kaliteli ve etkileyiciydi. ilk filmdeki lyconlara az gülmemiştik 80lerin korku filmlerindeki kurtadamlar kadar basitti. Bu filmde basitliği fazlasıyla gidermişler. Ayrıca senaryo çok güzel bağlanmış. Önyargılı davranıp bu zamana kadar izlemediğim için pişman oldum açıkcası.
Bu tür filmleri sevmeyenler için bu filmin ilkini izlemeleri daha iyi olacaktır. İkincil film beklenenden daha efektli ve sürükleyici ama bazı sahnelerdede 'hadi be, okadarda değil' dedirtiyor. Yani vampir türünün ilkini yenmekten bahsediyorum. İlkler özeldir hemde ilktir. Farkı olması lazım ama öyle olmuyor tabiki. Sürükleyici bir tempo ile keyifle seyrediceksiniz!
bir vampir aşığı, piyasadaki neredeyse tüm vampir filmlerini, dizilerini izlemiş, vampir kütüphanesi olan bir kız olarak underworld serisini çok takdir ettiğimi söylemek zorundayım vampir filmlerine yeni bir boyut getirdiler kesinlikle ve şimdi hayran hayran evolution'ı bekliyorum fakat şimdilik bu konudaki sorunum filmin göstreim tarihini henüz öğrenememiş olmam bu konuda bi bilgisi olan bana burdan msj gönderirse yada mailime bu konudaki bilgilerini iletirse sevinirim herewihoutyou1985@gmail.com
Acikcasi artik adamlar bu filmde ne yapacaklar bilemiyorum. Cunku serinin 3. filmi Underworld rise of the lycans MukemmeL. Gorselde kendilerini asmislar sayabiliriz. Gercekci yaklasmak gerekirse kurtadamlar ve vampirler arasindaki savasi ve onlarin gorsel efeklerini en iyi yansitan bir yapit. 3. filme notum :: 9,5/10 Not: Son filmin fragmanini siddetle tavsiye ederim c,)
Bir devam filmi olarak gayet güzel. Özellikle sinemada izlemenizi tavsiye ederim. O muhteşem ses ve görüntü efektlerinin tadını çıkarmak istiyorsanız tabii.
film oldukça başarılı ama ülkemizde gösterime girme tarihi nasıl seçilmişse bilmem tam bir rezalet.... ben yaklaşık 6 ay önce izledim bu filmi yani şimdiye kadar 3-4 defa izlediğim için film biras eskidi benim için.... tabi izlemeyenler için şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle sinemada izlenecek biii film....