zafer-calayoglu
21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten devam niteliği taşıdığı için tansiyonu dozunda arttırmış bulunduğu için herkes tarafından sevildi. bende beğendim ve tavsiye ediyorum teknolojik olarakta güzel efektler var ses çok iyi filmde herkese tavsiyem orijinal dilde izlemeleri çünkü sizi daha rahat filmin içine sokuyor olması. fazla söze gerek yok gidin yada alın izleyin :) 10/7
Son Die Hard filmini bu seriden daha önce izlemiş biri olarak Len Wiseman ın böyle bir film çekmesine çok şaşırdım açıkçası.Bu bölüm zaten sıradan olan birincisi kadar bile olamıyor.Böylelikle Wiseman ın Live Die Hard ın koltuğuna bu iki filmdeki başarısından değil ya tutarsa hesabı oturtulduğunu anladım.Senaryo yine kötü bu sefer ama yönetmenlik de çok dağınık.İzlemeden önce en azından eli yüzü düzgün,ortalamanın üstünde bir ikileme beklerken serinin beklentilerimin yakınından bile geçemediğini söylemeliyim.
bence arkadaş biraz abartmış diyebilirm.film tamamiyle aksiyon halinde çekilmiş diyebilirim.ben filmde başka bişi görmedim.seneryo iyi değildi.filmin sonu her filmde oldugu gibi çok basit bitiyor.halbuki konusuyla işeyişiyle çok farklı bir film olmasına ragmen çok klasik bir işleyişi ve sonu vardı.film müzikleri ve ses konusuna gelince,bunlarda pek tatmin edici değildi.görüntü efektleri ise güzeldi diyebilirim.ama ilk filmdeki seneryo ve film işleyişini kimse bu filmde beklemesin.aksiyon severler içinse güzel bir film diyebilirim(10/7)
van helsing den biraz daha once girdi vizyona. en az onun kadar iyiydi.reklam yapilmamasinin kurbani oldu.Kate Beckinsale 2 filmde de süperdi.onu duygusal bir filmde dusunemiyorum.2. film daha iyi reklam yapmali
ilk filmde kisitli bir bütçeyle olmasina ragmen çok iyi bir basari yakalanmisti ve bu devam filmi daha yüksek bütçeyle daha çok görsel efektle çok daha muhtesem olmus ama yine de ilk filmde oldugu gibi bence filmi izlenmesini saglaya kate idi.
mükemmel sahneler,harika bir teknoloji,güzel bir kız,fefkalede güzel seneryo ama ne yazık ki film de duygu eşittir sıfır.bittiğinde dedim ki arkaşlar puan vermişler eyvallah ama bu film bu puanı hakketmiyo.bence hersey tenoloji ve para değil biraz da duygu lazım
ilki kadar iyi olmasada yinede güzeldi..aslında biraz sııkmışlar konu evrim olunca evet ilkinde ki tat yok ama kate gene süper...seline çok karizma sırf onun için izlenir...