Film sadece hrıstiyanları tatmin için yapılmış bir filim.Şöyle demey getiriyorlar bakın yenildik ama kolay lokma olmadık gibilerinden tarihi gerçekleri çarpıtarak ve hayali kahramanlar üreterek kendi milletinin karanlık tarihini gizlemey çalışmışlar. Filimde kimi yerlerde objektif olunmaya çalışılmış ama Selahaddin eyyubi gibi yahudileri ve müslümanları haçlıların katliamlarından kurtaran bir insanı küçük düşürücü gerçekle alakası olmayan iddialar koymuşlar filime.Ve replikleri hazırlarken selahaddin eyyubinin konuşmalarında bir müslümanın konuşma tarzı nasıl olur diye islami bilgilerden faydalanmamışlar.
bazı filmler vardır insanlara insanlık dersi veren bence bu film de öyle bazı koyu müslümanlar filmi beğenmedi bazı koyu hristianlarda filmi beğenmedi ama gerçek müslüman ve hristianlar filmi beğendi . bu film yozlaşmış düşünceler karşı bi savaştır bence herkes birbirinin dinine saygı nasıl gösterilmeli öğrenmeli bence şimdilik bu kadar darısı bizim memleketin başına
savaş sahnesi çok güzeldi selahattin eyyubiye hayran oldum bir çok arkadaşın dediği gibi mükemmel bir oyunculuk ve soğuk kanlılıkla insanı büyülüyor.filmde o kadar objektif anlatılmış bazı kusurları kapatıyor.hristiyan yapımı olmasına rağmen çok objektif gerçektende yapanları tebrik ediyorum
Filmi çok kez izledim, ilk kez sinema da daha sonra da birçok evde. Ridley Scott filmin yönetmeni ki kendisi Gladyatörü de çeken kişidir. İlk kez Kara Şahin Düştü Filmini seyretmiştim. Film kötü ama yönetmen iyi demiştim. Gladyatör de çok büyük aşama kaydederek süper film yapmıştı ama bu filmde başka bişey var. Senaryo dan değil, ki çok basit. Oyunculukta öyle muhteşem değil, filmde hem güvercinler var hemde şahinler. Kudüsün anlamı nedir? Taş, toprak ya da ibadethaneler mi? Sahibi kim Oranın diye sorgulyan bir filmi ben çok beğenirim. İddia ediyorum bu film gladyatörden daha iyi. Seyredin umarım bana hak verirsiniz.kez
çok güzel ve tarafsız sayılabilecek bi film...ama kudüsün alınışını fazla uzatmışlar bence..o orduyla selahaddin orada okadar zaman harcamazdı:)yinede biz yapsak daha taraflı yapardık heralde:)
ridley scott'a çok güveniyorum bence güzel bir film olacak ama başka bir güzel yanı daha var bu sefer şu son dönem filmlerinin aksine doğu-batıyı yenecek iyi mi
dün akşam bir daha seyrettim.ilk seyredişimde etki bırakmıştı bende ama ikinci defa seyrettiğimde aslında o kadarda iyi bir film olmadığını analdım.yinede benden 8 puan aldı.orlando bence bu rolü kaldıramamış.ben olsaydım inanın daha iyi kılıç sallardım?
Seleaddin Eyyübi: Ben Seleaddinim,Seleaddin. ...Ibelinli Balian: Kudüsün değeri ne?Seleaddin Eyyübi: Hiçbir şey...! Her şey !!!Müthiş, harika bir filmdi. Seneryosuyla, replikleriyle,oyuncu perfonmanslarıyla,müzikleriyle,kostümlerinle kısacası Selaladdin Eyyübinin dediği gibi herşeyiyle tadına doyumsuz bir film. İlk fırsatta izlemenizi tavsiye ederim. Şahane bir yapıt.