Cennetin Krallığı
4,3

bengubasak
bengubasak

19 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusu o kadar ilginç değildi.Ama bence oyuncular gayet yakışmış karakterlerine...Ayrıca bütün olayları tarafsız anlatması da filmin artılarından biri.Güzel bi yapım izlenmesi lazım!
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
müslümanları karalamayarak tarihin hakkını veren fakat bazı savas sahnelerinde eksikleri olan bir film.bloom cok iyi oynamıs.7/10
Kyr-Zincirlerini
Kyr-Zincirlerini

29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Seleaddin Eyyübi: Ben Seleaddinim,Seleaddin. ...Ibelinli Balian: Kudüsün değeri ne?Seleaddin Eyyübi: Hiçbir şey...! Her şey !!!Müthiş, harika bir filmdi. Seneryosuyla, replikleriyle,oyuncu perfonmanslarıyla,müzikleriyle,kostümlerinle kısacası Selaladdin Eyyübinin dediği gibi herşeyiyle tadına doyumsuz bir film. İlk fırsatta izlemenizi tavsiye ederim. Şahane bir yapıt.
gokhanyaliniz
gokhanyaliniz

8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok kez izledim, ilk kez sinema da daha sonra da birçok evde. Ridley Scott filmin yönetmeni ki kendisi Gladyatörü de çeken kişidir. İlk kez Kara Şahin Düştü Filmini seyretmiştim. Film kötü ama yönetmen iyi demiştim. Gladyatör de çok büyük aşama kaydederek süper film yapmıştı ama bu filmde başka bişey var. Senaryo dan değil, ki çok basit. Oyunculukta öyle muhteşem değil, filmde hem güvercinler var hemde şahinler. Kudüsün anlamı nedir? Taş, toprak ya da ibadethaneler mi? Sahibi kim Oranın diye sorgulyan bir filmi ben çok beğenirim. İddia ediyorum bu film gladyatörden daha iyi. Seyredin umarım bana hak verirsiniz.kez
ozcanergun71
ozcanergun71

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Tamam filmin konusu basit, başrol oyuncusu rolüne pek oturmamış gibi fakat bu filmin hak ettiği ilgi bu olmamalıydı bence...Müzikleri, kurgusu,etkileyici savaş sahneleri ile akademinin ilgisini neden çekmemiş anlayamadım doğrusu.
hmbjk
hmbjk

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi savaş filmi diyebilirim.müzikleri filmde harikalar yaratmış..tebrikler....kesinlikle izlenmeli
yamazaghi
yamazaghi

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Dogrusunu isterseniz şaşırdım müslümanları iyi gösteren ilk ABD yapım filmi daha güzel olabilirdi.
dumanfun
dumanfun

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Senaryoda bazı kusurlar olsa da filmi beğendim,savaş sahneleri ve her bir oyuncu çok hoşuma gitti.Müslümanları iyi gösteren ilk Amerikan filmi olduğu görüşüne bende katılıyorum,müslümanları oynayan oyuncular başta Salahhaddin olmak üzere gayet karizmatik ve oturaklı kişilerdi.
memoli-2
memoli-2

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
benzerlerinin yanında sıradan bir film bence..orlando bloom role hiç yakışmamış..truvadaki brad pitt i cesuryürekteki mel gibson ı 300 spartalıdaki gerard butler i düşününce çok basit geliyor oyunculuğu...iyi seyirler...
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok yanlı bir film olmuş.bilseydim böyle olduğunu izlemezdim.rezil bir film.300 spartalı bir bu iki.
frizell
frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Müslümanları iyi gösteren tek Amerikan filmi sanırım. Salahaddin'in ingilizcesi ve Norton'un "selamınaleyküm"ü çok bomba. Savaş sahneleri çok gerçekçi. Ridley Scott çok başarılı bir çalışma sergilemiş.
Selma S.
Selma S.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
konu zaten tarihden alıntı ve ii bi seçim objektif bi bakış açısı ile bu güzel bence.Ridley scott bence ii çekmiş orlando bloom un evt çok ii bi performans sergilediği söölenemez ama filmin ruhunu bozmuyo bu,yani izlenmesi gerekir diyorum ben güzel bir film...
jamesbond-2
jamesbond-2

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ridley scott’ın Gladyatör kadar olmasada çok iyi bir iş çıkardığı gayet güzel bir savaş filmiydi.Ben gerek çekim teknikleri,gerek savaş sahneleri gereksede oyunculukları ile filmi beğendim.8/10 iyi seyirler.
Ceren S.
Ceren S.

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğinize pişman olmayacağınız bir film.. Hala izlemeyen varsa acil izlemeli.. Orlando Bloom’un filmdeki oyunculuğu ise gerçekten alkışı hakediyor
adil1864
adil1864

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
orlando bloom un oynadığı en iyi film belki diğer filmlere benziyor olabiliir ama bir kralın ülkesine karşılık insanların canını tercih etmesi çok takdir edici bir hareket vatan insanlarla değerlidir eğer halk yoksa ne yapayım ben böyle vatanı....