Cennetin Krallığı
4,3

pi-bro
pi-bro

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok zevkli diil açıkçası film.gladyatör gibi bi filmi çeken yönetmenden daha iyisi beklenebilir.tabi orlando bloom da yine yeterince iyi değil.
ama bu filme kötü de diyemeyiz
7/10
melek29101983
melek29101983

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film ve harcanan emeğe gerçekten değer
rusher2008
rusher2008

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
orlando'nun en iyi filmlerinden birisi...
Salahaddin'nin performansıda beni çok etkiledi.. bugun 6.kez izledim.. :P
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmin her haliyle usta br yönetmenin elinden çıktiğı anlaşılıyor çünkü film seneryosunu aktarmak için her yola başvuruyor türlü oyunlar hınzırlıklar deniyor ama olmuyor neden çünkü film in seneryosu çok zayıf böylesine basit ve vasatın bile altında bir seneryoyu iyi bir film olarak sunmak usta yönetmen ridley scott u bile aşan bir iş scoot üzerine düşen her işi layığı ile yerine getiryor ama film zayıf orlando bloom diğer filmlerdeki vasat oyunculukarı göze alınırsa(LOTr hariç) iyi bir perfonmars gösteriyor ama film in şu özelliği çok hoş film aynı gladyatörde olduğu gibi o devrin atfosfer ini seyirciye çok iyi yansıtıyor buda izleyicini film e çabuk konsabtre olmasını sağlıyor tarihsel filmlere meraklıysanız sizi etkileybilir ama meraklı değilseniz film zaman zaman sıkıcı olabilir
selenyildiz1992
selenyildiz1992

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmeli..
muriaction
muriaction

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gördgüm en güzel filmlerden biri
mehtap6
mehtap6

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmdeki Savaş sahneleri süper özellikle arapların haçlıların kalesine saldırdığı sahne.Ama ben biraz filmi uzun buldum ve bazı yerlerini anlaşılmaz.belkide tv de izlediğim içindir ama çok zevk almadım izlerken.
jQsmin
jQsmin

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlediğim savaş filmleri içinde son samuray’dan sonra geliyor.. çok güzel bi film ..savaş teknikleri süper;)
aozuseven
aozuseven

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tarihsel icerik adına izlenmesi gereken bir film oldugunu dusunuorum..
redoxx
redoxx

4 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Ridley Scott’ta yakışır bir film..
nefertitiseyda
nefertitiseyda

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir film.gerçek anlamda bir şaheser.hele o turan taktiğinin olduğu sahne mükemmel. şiddetle tavsiye ederim.
Esteban-2
Esteban-2

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yapanların ellerine sağlık.Bir de Ridley Scott Kara Şahin Düştü’deki taraflı tutumunu affettirmeyi başardı.9/10
uskudar-sahil
uskudar-sahil

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu ve olaylara yaklaşım tarzı harika bence. ve tipik filmlerde oldugu gibi kudusteki muslumanları yada genel olarak muslumanları barbar olarak gostermemesi çok iyi.
tarhansimsek
tarhansimsek

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İşte budur. Cidden tam sağlam bir film. Hele de S.Eyyubi’nin yaşantısındfan küçük örnekler verebilecek bir film olması bakımından. Arşivciler eminimki tedariklerinde geç kalmamışlardır.
cnksy
cnksy

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Barışı destekleyen ve müslümanlığı yermeyen bir film,dengeyi iyi tutmuş yani yöntmen.Çok iyi bir savaş filmi denilmez,kuşatma sahneleri iyiydi hakkını vermek gerekiyor.Bu arada filmden birkaç not düşmek gerekirse cüzzamlı kral rolünde edward norton oynamış ve birde filmin bazı müziklerini Türk grup 'Kardeş Türküler' yapmış.İyi seyirler.7/10