Cennetin Krallığı
4,3

dumanfun
dumanfun

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Senaryoda bazı kusurlar olsa da filmi beğendim,savaş sahneleri ve her bir oyuncu çok hoşuma gitti.Müslümanları iyi gösteren ilk Amerikan filmi olduğu görüşüne bende katılıyorum,müslümanları oynayan oyuncular başta Salahhaddin olmak üzere gayet karizmatik ve oturaklı kişilerdi.
Selma S.
Selma S.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
konu zaten tarihden alıntı ve ii bi seçim objektif bi bakış açısı ile bu güzel bence.Ridley scott bence ii çekmiş orlando bloom un evt çok ii bi performans sergilediği söölenemez ama filmin ruhunu bozmuyo bu,yani izlenmesi gerekir diyorum ben güzel bir film...
jamesbond-2
jamesbond-2

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ridley scott’ın Gladyatör kadar olmasada çok iyi bir iş çıkardığı gayet güzel bir savaş filmiydi.Ben gerek çekim teknikleri,gerek savaş sahneleri gereksede oyunculukları ile filmi beğendim.8/10 iyi seyirler.
Ceren S.
Ceren S.

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğinize pişman olmayacağınız bir film.. Hala izlemeyen varsa acil izlemeli.. Orlando Bloom’un filmdeki oyunculuğu ise gerçekten alkışı hakediyor
adil1864
adil1864

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
orlando bloom un oynadığı en iyi film belki diğer filmlere benziyor olabiliir ama bir kralın ülkesine karşılık insanların canını tercih etmesi çok takdir edici bir hareket vatan insanlarla değerlidir eğer halk yoksa ne yapayım ben böyle vatanı....
selenyildiz1992
selenyildiz1992

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmeli..
jQsmin
jQsmin

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlediğim savaş filmleri içinde son samuray’dan sonra geliyor.. çok güzel bi film ..savaş teknikleri süper;)
aozuseven
aozuseven

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tarihsel icerik adına izlenmesi gereken bir film oldugunu dusunuorum..
redoxx
redoxx

4 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Ridley Scott’ta yakışır bir film..
Esteban-2
Esteban-2

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yapanların ellerine sağlık.Bir de Ridley Scott Kara Şahin Düştü’deki taraflı tutumunu affettirmeyi başardı.9/10
futbol-sever05
futbol-sever05

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İslam Dünyasına kin penceresinden bakmamaya özen gösteren bir film olmuş. Selahaddin Eyyubi rolündeki Ghassan Mesud'u KV-Irak'tan da hatırlıyoruz.

başarılı bir yapımdı. Tavsiye ederim.
deckard76
deckard76

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Az önce filmin yönetmenin kurgusu versiyonunu izledim.3 saate yakın süresine rağmen baştan sona zevkle izlenen bir başyapıt.Sinemada gösterilen versiyon ve Vcd olarak bulunan versiyon filmin etkisini azaltmış.Orada bulunmayan ve filmi mükemmelleştiren sahneleri bu versiyonda izledikten sonra Ridley Scott’ın günümüzün en ömemli yönetmenlerinden biri olduğunu görüyoruz.Sinemaseverler filmin yönetmenin kurgusu DVD’sini bulup muhteşem bu epik tarihi filmi izlemeli.
ezgikanat
ezgikanat

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok başarılı bir film...
beck31
beck31

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Oldukca basarili bir film.
berk-ay1987
berk-ay1987

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film her yönüyle güzel olmuş ama orlandoyu bu role yakıştıramadım yani role oturmamış çok sıska ve böyle ülkeyi kurtaracak filan bi havası yok bence.film içinse şunu söyleyebilirimki tarafsız bir film olmuş en azından tarafsız gibi gösterilmiş.hacın yerden alınması müslümanların savaşı kazanması filan amerika sinemasında kolay görülecek şeyler değil.başarılı izleenmesi gereken bir film.