Cennetin Krallığı
4,3

tapping-the-vein
tapping-the-vein

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir görsel şölen.. 3. haçlı seferini örnek gösteren arkadaşım.. bu bir film.. adı üstünde senaryo.. filmin adı "kudüs'ün fethi" değil.. bi film bu.. adam sana tarihe birebir sadık kalıcam diye söz vermedi ki.. "cennetin krallığı".. ridley scott: ellerine sağlık..
enesbaba123
enesbaba123

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film.Aynı zamanda da haçlı seferleri ile alakalı.
lorenzo-matterhorn
lorenzo-matterhorn

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Orlando Bloom :)
oynadıgı filmlere bakın Lord Of The Rings..
Karayip Korsanları..
Troy..
ve cennetin krallıgı :)
daha ne diyebilirim ki adam kötü filmde yer almayı sevmiyor :)
10/9
raimonf1
raimonf1

20 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Cennetin Krallığı ilk giriş kısmı ile çok iddalı bir film havasını veren ancak sonuna kadar bu etkiyi sürdüremeyen bir film.Yinede tüm bunlara rağmen Selahaddin'in ordusunu ve savaş taktiğinin görsel güzelliğini izlemek için gidilebilecek bir film.Film doyurucu olmasa bile yinede izlenmesini gereken bir film.Bence kaçırmayın.
ser-optimum
ser-optimum

11 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
son zamanlarda truvadan sonra izlediğim en iyi savaş filmiydi.filmin anlatımını çok beğendim gerçektende tarafsız bi gözle herşeyi anlatmış.selahaddin eyyubi ve müslümanlar oldukça yüceltilmiş ve hristiyanlar ın kudüs sevdasından vazgeçmesi gerektiği vurgulanmış.çok iyi bir filmdi tekrar izleyebilrim.9/10
sethkyran
sethkyran

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bu arada hemen belirteyeyim. Savaş shaneleri kesilmiştir. Filmin 5 saat olduğu söylniyor. Ancak kesin olan filmin genişletilmiş bir versiyonu çıkacak ve bu versiyonda hıttin savaşı ve daha birçok ek savaş sahnesini göreceğiz bir de katliamları. Bu tür sahneler daha fazla tepki toplamaması için sinemaya aktarılmadı. Dvd de yer alacak. Şu anlık savaş sahnelerinin azlığını bir yana bırakın derim:)
cihat1976
cihat1976

11 Haziran 2005 tarihinde eklendi
GLADYATÖR İLE TARİHİ FİLMLER MODASINI BAŞLATAN USTA YÖNETMEN RİDLEY SCOTT BU FİLMLE NASIL TARİHİ FİLM ÇEKİLİR DERSİ VERİYOR.ÖZENLİ YAPIM TASARIMI,ETKİEYİCİ KALABALIK VE KUŞATMA SAHNELERİ,KOSTÜM,GÖRÜNTÜ,MÜZİK ÇALIŞMASI KUSURSUZ.ORLANDO BLOOM ÜZERİNE DÜŞENİ YERİNE GETİRİRKEN YARDIMCI ROLLERDE OYUNCULAR HARİKA.KISA ROLÜNE RAĞMEN USTA AKTÖR LİAM NEESON ELİNDE KILICIYLA BÜYÜLÜYOR.JEREMY İRONS VE BRENDAN GLEESONDA AYNI ŞEKİLDE ÇOK İYİ.DREAMERSDA AŞIK OLDUĞUMUZ EVA GREEN GÜZELLİĞİ VE OYUNCULUĞU İLE NEFES KESİYOR.SELAHATTİN EYYÜBİYİ OYNAYAN GASAN MESUD FİLMİN EN KARİZMATİK KARAKTERİNE HAYAT VERİRKEN ADALATLİ,CESUR,HOŞGÜRÜLÜ MÜSLÜMAN İMAJI MESAJINI VERİYOR.DİNLERARASI DİYALOG ,HÖŞGÖRÜ VE BARIŞIN ÖNEMİNİ BELİRTEN MESAJIYLA CENNETİN KRALLIĞI FİLMİ GÜNÜMÜZ DÜNYASINA DERS VERİYOR.SONUÇTA BİR RİDLEY SCOTT VE TARİHİ FİLM HAYRANI OLARAK FİLMİ ÇOK BEĞENDİM. HER SİNEMASEVERİN İZLEMESİ GEREKEN BİR FİLM.
werewolf-adem87
werewolf-adem87

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Millet Edward Norton için çok sevinmeyin çünkü rolü ufak olacak galiba fragman sonunda adı bile yazmıyo fragmanda da sadece üç kare de gözüküyo maskeli kral. zaten imdb sitesinde de adı listenin altlarında. bi türlü adam gibi başrollerde oynayamadı. nereye kadar kardeşim bu ufak roller sen gel 2 kere oskara aday ol ondan sonra sürün. neyse haydi hayırlısı.....
cemalspc

müthiş performaslar . . . 10/10
ustafatih
ustafatih

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
İtiraf etmeliyimki filmden çok ama çok çok etkilendim.rodley scot oscarlı bir gladyatör filminden sonraki bana göre baş yapıt bir film çok merak ediiyodum nasıl bir iş çıkaracağını..bu merakım bana filmin vizyona girmeden tüm fragmanlarını izletti vede merakım ve heycanım on kat daha arttı.vizyonun ilk günü filmi izledim..yönetmen oyuncular mükemmel iş çıkarmışorlando rolü tam otutturmuş üstüne..cüzamlı kralı oynaya ve hiç yüzü görünmeye edword norton harika bir performas ve ses tonuyla oynamış.film dinler arası çatışmadan ziyade din barını konu aldı bence..objektif bakış açısı haçlı seferlerinin neden kaynaklandığını açıkça tüm dünyaya anlatmış yönetmen. birebir ve kalabalık kuşatma sahnelerindeki aksiyon mükemmel derecede etkileyiciydi..ama bu filme oscar vereceklerini zannetmiyorum vatikan hıristiyanlara filmi yasakladı çünkü bu filmden başkada aday göremiyorum ayrıca.ne biliyim bi kaçkere daha sinemaya gidcem herhalde bu film için..söylenecek çok yorum var aslında bu film için benim tavsiyem filmi görmeyenler için mutlaka izleyinnn.....
tosunmuharrem
tosunmuharrem

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Bu arada fragmanda şehri kuşattıkları sahne bana Return Of the King'teki Orkların Minas Trithi kuşattıkları sahneyi hatırlattı. Mancınıklar felan...
muhammederdem42
muhammederdem42

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence tarihi çok güzel bir şekilde günümüze aktarmışlar çok heyacan verici bir film
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

30 Kasım 2006 tarihinde eklendi
belian & eyyubi karakterlerine oyuncular muazzam oturmuş. daha böyle film çevrilirmi bilmem;)
gokhanyaliniz
gokhanyaliniz

8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok kez izledim, ilk kez sinema da daha sonra da birçok evde. Ridley Scott filmin yönetmeni ki kendisi Gladyatörü de çeken kişidir. İlk kez Kara Şahin Düştü Filmini seyretmiştim. Film kötü ama yönetmen iyi demiştim. Gladyatör de çok büyük aşama kaydederek süper film yapmıştı ama bu filmde başka bişey var. Senaryo dan değil, ki çok basit. Oyunculukta öyle muhteşem değil, filmde hem güvercinler var hemde şahinler. Kudüsün anlamı nedir? Taş, toprak ya da ibadethaneler mi? Sahibi kim Oranın diye sorgulyan bir filmi ben çok beğenirim. İddia ediyorum bu film gladyatörden daha iyi. Seyredin umarım bana hak verirsiniz.kez
Kyr-Zincirlerini
Kyr-Zincirlerini

29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Seleaddin Eyyübi: Ben Seleaddinim,Seleaddin. ...Ibelinli Balian: Kudüsün değeri ne?Seleaddin Eyyübi: Hiçbir şey...! Her şey !!!Müthiş, harika bir filmdi. Seneryosuyla, replikleriyle,oyuncu perfonmanslarıyla,müzikleriyle,kostümlerinle kısacası Selaladdin Eyyübinin dediği gibi herşeyiyle tadına doyumsuz bir film. İlk fırsatta izlemenizi tavsiye ederim. Şahane bir yapıt.