Cennetin Krallığı
4,3

rudeonerudeone
rudeonerudeone

4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
eğer buradaki bazı seyirciler gibi fazlaca kasmazsanız gayet de hiçbir taraflılık falan görmezsiniz.yani anlamıyorum ben mi çok körüm yoksa siz mi çok akıllısınız'izlediği her filmden tarihsel bir anlam,mesaj,gönderme,hakaret,yüceltme,ezme vs. çıkaran bir kesim var ülkemizde.oturun rahat rahat izleyin.haçlı seferleri ve kudüs ile ilgili bir film sonuçta.müslümanlara kesinlikle bir hakaret tarzı şeyin yanından bile geçilmiyor.hatta o dönemki hristiyanlara çok daha fazla eleştiri var illa ki ben böyle film izlerim diyorsanız.rahiplerin ikiyüzlülüğünü,barışın bozulmasının kendilerinin suçu olduğunu vs.vs.vs pek çok örnek sayılabilir.neyse istediğiniz gibi izleyin ve anlayın ya ne yapalım...genel olarak güzel bir tarihi film beğendim,yalnız filmde beni rahatsız eden bir olay vardı onu hala düşündükçe garipsiyorum,balianın bir seçimi var filmin tam ortalarında,izleyenler bilir,o neden öyle bir seçim yaptı diğer mis gibi bir seçenek varken orasını biraz üstün körü yapmışlar ya da en azından bana pek inandırıcı ve gerçekçi gelmedi diyeyim.yan rollerde çok kral oyuncular ziyarette bulunmuş.izlenebilir bir film kesinlikle.savaş sahneleri isteyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır bu arada onu da söyleyelim...
jamesbond-2
jamesbond-2

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ridley scott’ın Gladyatör kadar olmasada çok iyi bir iş çıkardığı gayet güzel bir savaş filmiydi.Ben gerek çekim teknikleri,gerek savaş sahneleri gereksede oyunculukları ile filmi beğendim.8/10 iyi seyirler.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Mukaddes şehir Kudüs'e bir de bu açıdan bakın 9/10
beck31
beck31

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Oldukca basarili bir film.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film elinden geldiğince tarafsız olmaya çalışıyor ancak ibre az da olsa Hristiyanlığa kayıyor doğal olarak.Müslümanları rahatsız edecek bir iki sahne ve diyalog dışında olabildiğince tarafsız ama.Aynı zamanda filmde Kudüs'ün kaybedilmesi o kadar yumuşatılıyor ki izleyen hiçbir Hristiyan üzülmememiştir muhakkak.Tabii bunlardan dolayı Ridley Scott'ı eleştiremeyiz.Sonuçta bu onun filmi.Hatta onun ’’iyi’’ bir filmi. 8/10
odinhan
odinhan

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi.En azından Truvadan çok daha iyiydi.Fakat sanırım bu filmde en başarılı oyunculuk Ghasson Massoud olmasına rağmen (Selahaddin Eyyubi) nedense ismi dahi geçmemiş tabii ben yanılmıyorsam :))
kemerlee
kemerlee

1 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Kutsal topraklarda geçen Haçli seferlerini sonuçlarini ve büyük lider Selahaddin Eyyubiyi basariyla anlatan ve bu savasin anlamsizligini basariyla vurgulayan elestiren çok basarili bir film.Tabi filmin iki kurgusu var dediklerim 190 dakikalik yönetmen kurgusu için yoksa sinema kurgusu hiçbirseyin tam olarak anlatilamadigi fazlasiyla havada kalan bir film.Filmin eksiklerine gelirsek Scootun klasik takintisi sifirdan zirveye bir çirpida çikan dünyayi degistiren prensesi tek bakisiyla kendine delicesine asik eden çok abartili bir bas kahraman çiziyor kötü adamlar seytani kötü, kahramanimiz melake bunun gibi bildik kliseler filmin kalitesini düsürsede yaptigi dogru elestiriler sayesinde ve kaliteli çatisma sahneleriyle segredilmesi gereken bir film.
10/7,5 Yönetmen Cut
10/5 Sinema Versiyon
naked-soul
naked-soul

13 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
gerçekten görüntü kalitesi olarak güzel bir film ve orlando bloom’un oyunculuğu göz dolduruyorduherşey güzel ama ben selahaddin eyyubi’nin filmde savaşırken neden görüntülenmediğini anlayamadm!!!!!
potasyum
potasyum

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film harikaydı hele cüzzamlı kralla selahaddin eyyubinin savaş yapmadan önceki konuşma sahnesi dört dörtlüktü.çok etkilendim o sahneden.birde daima insan bir filmde başrol oyuncusunun savaşı kazanmasını ister ama bu filmde ben selahaddini tutuyordum
widmark-2
widmark-2

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ridley scott gladyatörün devamını çekmiştir diye gittim ama saygılar ridley scoot diyerel çıktım ben edward nortondan bir daha bu kadar iyi oyunculuk görecek miyim acaba bu arada eva green ve senaryo doğru orantılı ikiside güzel
Ceren S.
Ceren S.

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğinize pişman olmayacağınız bir film.. Hala izlemeyen varsa acil izlemeli.. Orlando Bloom’un filmdeki oyunculuğu ise gerçekten alkışı hakediyor
gskaltay
gskaltay

6 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
kesinlikle izlediğim en anlamlı şavaş filmi filmin müslümanlığı güzel anlattığını söyleyebilirim... orlando bloom herzamanki gibi karizma, efekler çok iyi savaş stratejileri güzel özelliklede müzikler harika...şuan vizyondaki en iyi film gidip görün bence...
sinema
1 ziyaretçi
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Kudüs için olağanüstü bir savaş. Müslümanların 'öcü' gibi gösterilmediği; ama sonuçta Hıristiyan hoşgörüsünün daha ağır bastığı bir film. 10/10
boldheart
boldheart

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film iyi ile kötü arasında mekik dokumuş ama iyi yönü daha ağır basıyor savaş sahneleri mükemmle yakın fakat Orlando Bloom un yerine daha sağlam bir aktör olabilirdi fakat onada haksızlık yapmamak lazım çok iyi oynamış konuda biraz çarpıntılıklar var sanki ama film sonuç itibari ile izlenmeye değer mutlaka izlenmeli çünkü önemli bir yapım...
teomansonmez
teomansonmez

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Cennetin Krallığı mükemmel savaş sahneleri,mükemmel film müzikleri ve oscarlı yönetmen Ridley scott'ın tamamen kendine özgü anlatımıyla sizi beyazperdeye bağlayabilecek bir yapım.Hristiyanlarla Müslümanlar arasındaki bu savaşı bir hristiyanlık propagandasına dönüştürmeden anlatan film Selahaddin Eyyubi'nin cüretkarlığını,hoşgörülülüğünü ve cesaretini de ortaya koyuyor.Ridley Scott bu filmiyle Müslümanlardan yana olmayı seçmiş.Haçlı seferlerini haklı çıkartacak veya müslümanları aşağalayacak bir tek kare bile görmeniz mümkün değil.Bu da beni çok sevindirdi doğrusu.İyi bir senaryosu olmasına rağmen bazı hataları ve eksiklikleri de gözden kaçmıyor.Keza filmin senaristi "Köstebek" oscarı kucaklayan William Monohan...