kitabının okudum gayet sürükleyiciydi ama filmin iyi olacağını düşünmüorum çünkü kitapta sahneleri siz canlandırıyorsunuz bu cok önemli ancak oyuncu kadrosu gerçekten harika karakterlere iyi uyuyor...
Bence kitaba baya bağlı kalınmış yani iyi bir uyarlama diyebiliriz(1-2 yer hariç) ama yine de kitabın verdiği tadı vermio. Film olarak bakılırsa çok iyi. Tom Hanks'in en başlarda biraz sırıttığını düşünsem de sonradan alıştım. Görüntü yönetmeni de iyi bir iş çıkarmış,aradaki geriye dönüşler çok iyi olmuş...
Da Vinci Şifresi filmi kitaba fazlasıyla sadık kalmış.Yönetmenin okuduğu dünyayı yorumlama gibi bir çabadan tamamen uzak oluşu bende hayal kırıklığı yaşattı açıkçası.10 üzerinden 6 verdim.
Da Vinci Sembolcü mü? Müthiş bir oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkan film ülkemizde büyük ilgi görmüştü. DVD'sinin de koleksiyoncuların dvd arşivinde olması şüphe götürmez. Birşey şüphe götürür ki ünlü ressam acaba sembolcü müydü? Tabiki bu filmin kurgusu ama gerçekten izlenmeye değer bir kurgu, ilerleyen dakikalarda sembol bilimci Dr. Robert Langdon ve Agent Sophie Neveu ikilisinin macerasına dönüşen film. Mükemmel bir sonla bağlanıyor. Seyredilmesi gereken filmlerden biri.
Herşeyiyle gayet güzel bir filmdi (bunu ben mi dedim?) fakat insan isim "Da Vinci Şifresi" olunca daha güzel şeyler bekliyor.Basit bir Hollywood macerından öteye gitmiyor neredeyse.
biz bu flimin vizyona girmesi için çok bekledikve girer girmez ilk günde hemn gittik kuzenlerimle birlikte ama gerçekten beklediğimiz gibi değildi kitabındaki onca ayrıntı ve onca güzel sahneyi atlamış ve sonunu değiştirmişler eğer davincinin şifresini kitabındaki gibi çekselerdi biz ona davinci derdik ama o kadr farklı ki özelliğini davinciliğini kaybetmiş bam başka bişiy olmuş keşke değiştirilmesymiş ama o Audrey Tautou nun oyunculuğuna performansına bayıldık
kitabını okumadım ama kitabı okuyan we filmide izleyen arkadaşım filmi çok başarılı bulduunu söyledi kitabına bukadar çok uyan başka bi film görmediini we herkese tawsiye edebileceini söyledi=) bende filmini seyreden biri olarak herkese tawsiye ediorum özellikle o uçak sahnesine bayıldım =) izlenmeye deeer bi film şimdiden herkese iyi seyirler.
ben kitaptan çok etkilenip,kafamda da çok güzel bir film hayal etmiştim.her zaman da bu başıma gelir ve ben filmi hiç beğenmedim.film belki güzeldi ama ben daha fazlasını hayal ettiğim için pek beğenmedim.
Yorumlara ve şu werilen puana inanasım gelmiyor yani tamam kitaptaki bikaç ayrıntıyı almamışlar gilme ya düşünün zaten kitap uzun ve ayrıntılı bide o ayrıntıları ekleseler film film 7 saatlik bi film olurdu şahsen çok beğendim oyuncular yerli yerinde seçilmiş harika bir polisiye/gerilim filmi izlemenizi şiddettle tavsiye ederim 9/10