Da Vinci Şifresi

ozgulturemis
ozgulturemis

4 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Kitaptaki ayrıntıyı ve heyecanı birebir yansıtmasa da yine de bir filmden çok şey beklemekte yanlış olur.Tüm oyuncular özellikle silas çok iyiydi.bu arada şifreyi çözdüm bilginize :-))) bu arada melekler ve şeytanları iple çekiyorum.
gizembasbuga
gizembasbuga

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim ve etkilendim..ama son kısmında birşey vardı açıkçası kaldım devamı gelecekmiş gibi bilemiyorum aradan zaman geçti tam uygun kelimeyi bulamıyorum..
mutlaka izleyin..
-shadow-
-shadow-

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
son zamnlarda izlediğim en gereksiz film..belkide kitabı okuduğum içindir.çünkü kitabı okuyan çoğu kimse bu filmi beğenmedi..şifreler çözülürken hiç heyecan yoktu..film bastan sona çok durgundu..keske çevrilmeseydi sadece kitap olarak kalsaydı..
ekinnn
ekinnn

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
O kitaba bu film olmamış,oyuncular bu kadar ii olmasa fimin ortasnda ağlıcaktm! ama itiraf etmeliym ki geçmişi canlandırdkları bölümler başarılıydı. Filmi izlemek yerine kitabı okuyun derim ben.
mertsensari
mertsensari

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben kitabı okumadım ve açıkçası kitapla filmi karıştıranlarada karşıyım kitap farklı eserdir film ise banbaşka bir eser.şimdi bu filmde durmaksızın bir aksiyon var bu bir.bu filmde tom hanks var ki oyunculuk dersi veriyor film 10 numara şaheser olmuş bayıdım konusuna girmek bile istemiyorum çünkü onu konuşmaya bilgi kültürü gerekiyor ve yazılacak satır
Ihsan Hulusi Barstugan
Ihsan Hulusi Barstugan

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
tom hanks in filmleri her zaman kalitelidir bu da oyleydi kitapla aynı degildi ama guseldi tavasiye ederim
hilal-132
hilal-132

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmin kitabını okumuştum ve kitabını okumayan bi arkadşımla beraber izledim arkadaşım çok beyendi fakat ben hiç zevk alamadım kitabını okuduğum için öyledir heralde..
b3llism
b3llism

22 Haziran 2006 tarihinde eklendi
hiç beklediğim gibi bir film değildi kitabını okumadım filmide pek begendiğim soylenemez o kadar yapılan reklama boyle bir film beklemiyodum...
turkantikna
turkantikna

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kitabını çok beğendim.gerçekten güzel bi kitap.filmde oyuncu seçimleri çok iyi.karakterler tam yerini bulmuş.fakat kitaptaki heyecanı filmde bulamadım.cok etkileyici gelmedi.
dreamfive
dreamfive

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi ben zaten böyle şifreli filmleri severim :)
mervefes
mervefes

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kitaptaki senaryo ve anlatım gerçekten muhteşemdi (tabiki dan brown) ama sinemaya uyarlaması böyle bi senaryoya hafif kalmış tabiki zaman kısıtlamasından dolayı olayları hızlı geçmişler ve senaryonun sonundaki uyarlama gerçekten hiç olmamış kitabın son bölümü çok daha şaşırtıcı ve iyiydi
her şeye rağmen izlemesi keyifli ve güzel bi filmdi izleyin pişman olmazsınz derim
kitabınıda muhakkak okuyun bana hak vereceksiniz...
nihal--guner
nihal--guner

7 Nisan 2006 tarihinde eklendi
kitabı bir solukta okudum bittiğinde de çok üzülmüştüm :) kitap daha bitmeden "tam filmi yapılacak tarzda bir kitap kesinlikle yapılmalı" dedim ve filmin çekildiğini duyduğumda çok mutlu olmuştum. yayınlanması riske girdi falan diyorlar bence kesin yayınlanır reklamın iyisi kötüsü olmaz bunlar da reklamdır. 19 Mayıs ı iple çekiyorum...
sinema
1 ziyaretçi
9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
film için kötü diyenler bence ya kitabı anlamamış yada okumamışlar yani ne bekliyordunuz ki hızlı bir macera mı bence film çok iyi uyarlanmış herkeze tavsiye ediyorum
usta-skywalker
usta-skywalker

20 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
baştan şunu söylemek istiyorum.kitabı okudum ve filmi geldiği gün izledim.filme büyük beklentiler içerisinde gittim ama o beklentilerin hiçbirini alamadım.kitabı okuken aldığım heyecan filmde hiç yoktu.dört gözle beklediğim sahneler değiştirilmiş veya yanlış uyarlanmıştı.kişiler hiç tanıtılmıyo olaylar direk başlıyo.önemli unsurlar eksik.mesela iki tane olması gerekirken bir tane kripteks var ve kitaptaki ikinci kripteks olarak izliyoruz bunu.silas ın ölümü yanlış yerde ve zamanda olmuş.bunu izleyenler de çok iyi biliyor.Sophie Neveu Audrey Tautou’ya hiç ama hiç yakışmamış.Jean Reno’ya da yakışmamış.bunun yanı sıra Paul Bettany Silas’ı çok iyi canlandırmış.Ian McKellen yine harikalar yaratmış.Son sahne gerçekten çok güzel olmuş.Yine de Da Vinci Şifresi tam bir hayal kırıklığı.kitap filmden kat kat güzel.puanı 10 üzerinden 6 ama son sahnenin etkileyicliği adına 7 olsun.herkese saygılar
cloverrr
cloverrr

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kitabı okurkenki zevki filmde bulmama rağmen yinede güzeldi