Da Vinci Şifresi

ILYAS G
ILYAS G

29 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Kitaptan aldığınız zevki veremeyen kitaptaki bir çok detayı atlayan ve bu yüzden kitabın gölgesinde kalan başarısız bir yapıt diye niteleyebiliriz filmi. Okurken çok fazla hayal kurmuştum ama izlerken öyle olmadı :(
kemerlee
kemerlee

12 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Film boyunca Jesusun tohumunun peşinden koştuğumuz teknik yönden başarılı ama içerik olarak sıfır olan oldukça sıkıcı bir film.
mmaslan06
mmaslan06

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film tamamen hristiyanlıktan beslenerek ilerliyor. bu yüzden filmden fazlaca bir şey anlayamıyorsunuz. filmdeki bağlantılar da çok iğrenç. bir adamdan yardım almaya gidiyorlar aslında o adam zaten işin içinde oluyo. 10/5 insanlar nasıl oluyor da bu kadar yüksek puan verebiliyor anlamış değilim
hozzot
hozzot

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bizim dinimizle uzaktan yakından alakası olmadığı için bizim içinde hiç bir anlam içermiyor.

ama flim gerçekten güzel olmuş

ama bana ve bize bişey anlatmadığı kesin ondan dolayı puan yok
karaboncuk89
karaboncuk89

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
melekler ve şeytanları çok daha eğlenceli bulmuştum ama bu kitapta fena değildi umarım o filmi buna kıyasla daha iyi değerlendirirler
semahos
semahos

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Kitabını okuyanlar filmde aynı başarıyı yakalayamadıklarını söylediler. Fakat bence güzeldi. Yalnızca biraz uzundu. Tam bitti derken yeni bir olay çıkıyordu. Tom Hanks çok iyi bir performans sergilemiş her zamanki gibi.
kamurancigim
kamurancigim

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmde kitaptaki her şeyi anlatmaya çalışmışlar dolayısıyla uzun ve sıkıcı bir film olmuş. Kitabı okumayanlar izleyebilir, okuyanlara ise kesinlikle tavsiye etmiyorum.
st8787
st8787

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bende kitabını okuyup izledim filmi ama; diğer kitaplardaki beyaz perdelere geçiş gibi aradığımı bulamadım kitabı daha sürükleyiciydi... belkide reklamı çok yapılıp fazla beklenti içine girdğimiz içindir bilemeyeceğim
magdalenasmyrna
magdalenasmyrna

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben kitabını okumuş ve büyülenmiştim filmi izleyince biraz hayal kırıklığına uğradım.film güzel ama kitabı okuyanlar için çok basit ve yüzeysel kalıyor.
barbaroskumbul-07
barbaroskumbul-07

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
fena film olmamaış ama da vinci yerine melekler ve şeytanları çekseler fena olmazdı sanırım^^
Ertan Can
Ertan Can

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Kitapla %60 alakalı bir film! itapta geçen olaylar ve ayrıntılar makaslanmış. Kitabı okuyan biri için tam bir hayalkırıklığı!!! Sonu değişitirilmiş, bazı bölümler değiştirilmiş 10/5 filmi yerine kitabını okuyun daha iyi. Tom Hanks de filmde kaybolmuş. Yazık olmuş.
vampnass
vampnass

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kitapla karşılaştırılamaz bile.Kitabının yanında film inanılmaz sıkıcı kalıyor ama kitapla bağdaştırmazsak fena sayılmaz...
turkantikna
turkantikna

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kitabını çok beğendim.gerçekten güzel bi kitap.filmde oyuncu seçimleri çok iyi.karakterler tam yerini bulmuş.fakat kitaptaki heyecanı filmde bulamadım.cok etkileyici gelmedi.
sidriel
sidriel

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kitabı elimden düşürmeden bir çırpıda okumama rağmen filmde aynı tadı bulamadım.
topak1983
topak1983

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
fılmı okadr etkıleyıcı bulmadım açıkcası sıkıldım ya