ILYAS G
1 değerlendirme
29 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Kitaptan aldığınız zevki veremeyen kitaptaki bir çok detayı atlayan ve bu yüzden kitabın gölgesinde kalan başarısız bir yapıt diye niteleyebiliriz filmi. Okurken çok fazla hayal kurmuştum ama izlerken öyle olmadı :(
arkadaşlar film tamamen hristiyanlıktan beslenerek ilerliyor. bu yüzden filmden fazlaca bir şey anlayamıyorsunuz. filmdeki bağlantılar da çok iğrenç. bir adamdan yardım almaya gidiyorlar aslında o adam zaten işin içinde oluyo. 10/5 insanlar nasıl oluyor da bu kadar yüksek puan verebiliyor anlamış değilim
Kitabını okuyanlar filmde aynı başarıyı yakalayamadıklarını söylediler. Fakat bence güzeldi. Yalnızca biraz uzundu. Tam bitti derken yeni bir olay çıkıyordu. Tom Hanks çok iyi bir performans sergilemiş her zamanki gibi.
Filmde kitaptaki her şeyi anlatmaya çalışmışlar dolayısıyla uzun ve sıkıcı bir film olmuş. Kitabı okumayanlar izleyebilir, okuyanlara ise kesinlikle tavsiye etmiyorum.
bende kitabını okuyup izledim filmi ama; diğer kitaplardaki beyaz perdelere geçiş gibi aradığımı bulamadım kitabı daha sürükleyiciydi... belkide reklamı çok yapılıp fazla beklenti içine girdğimiz içindir bilemeyeceğim
ben kitabını okumuş ve büyülenmiştim filmi izleyince biraz hayal kırıklığına uğradım.film güzel ama kitabı okuyanlar için çok basit ve yüzeysel kalıyor.
Kitapla %60 alakalı bir film! itapta geçen olaylar ve ayrıntılar makaslanmış. Kitabı okuyan biri için tam bir hayalkırıklığı!!! Sonu değişitirilmiş, bazı bölümler değiştirilmiş 10/5 filmi yerine kitabını okuyun daha iyi. Tom Hanks de filmde kaybolmuş. Yazık olmuş.
kitabını çok beğendim.gerçekten güzel bi kitap.filmde oyuncu seçimleri çok iyi.karakterler tam yerini bulmuş.fakat kitaptaki heyecanı filmde bulamadım.cok etkileyici gelmedi.