Da Vinci Şifresi

hilkayist
hilkayist

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Dan Brown Türkiyeye gelmiş 4 kitabını da okudum
hepsi de birbirinden güzel..
Da Vinci Şifresi ayrı güzel..
bu filmin gelmesini 4 gözle bekleyip
sinemaya gidip heycanla izledim..
her zaman eleştirilen şey filmlerin kitaplara baskın çıkamaması ya da tam yansıtamaması..
e bu da normal olsa gerek koskaca kitap ve 2 saatlik filmler..
açıkcası kitaptan uyarlanan ve başarıyı yakalayan nadir filmlerden..
iyi seyirler../9
19mustafa86
19mustafa86

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi 5-6 cd bekliyordum.hiç olmazsa 4 cd.Dan Brown nun kitaplarının hepsini okudum hepsinide elimden bırakamadım bağımlı sıra sürüklüyordu.Filmde biraz hızlı geçilmiş ve kopukluklar vermiş.Biraz daha geniş alınsaydı film kusursuz olurdu.Ama yinede şahane bir film 8.5ten 9
teoberk3131
teoberk3131

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kitaptan uyarlanan filmler genelde okuyanlar tarafından beğenilmez.Çünkü 3 saat bunun için yeterli bi süre değildir.Fakat bu filmde yine elden gelen her şey yapılmış.Bence güzel.
gizembasbuga
gizembasbuga

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim ve etkilendim..ama son kısmında birşey vardı açıkçası kaldım devamı gelecekmiş gibi bilemiyorum aradan zaman geçti tam uygun kelimeyi bulamıyorum..
mutlaka izleyin..
mxblitz
mxblitz

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kitabi gerçekten harikaydi..ama filmini o kadar başarili bulmadim, kitaptaki beklentiden olsa gerek.ve bu filmi gerilim diye izlemek saçma olurönce kitabin okunmasi konunun daha iyi kavranmasi açisindan daha iyi olur diye dusunuyorum..8/10
endless-myth
endless-myth

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kitabını da okudum filmini de seyrettim çok güzel bir film olmuş tom hanks robert langdon'u çok iyi oynuyor.
cemre-365
cemre-365

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bekledğmi bulamdım..ama yinede gzl bir film
fanatik87
fanatik87

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kitabını büyük bi heyecanla okudum.filmi de fena değildi.filmde İan Mc Callen ı sir liegh teabing rolünde görünce baya bi şaşırdım.bir de Jean Reno var tabii
jhnnydpp
jhnnydpp

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
da vinci şifresi bnm sabırsızlıkla beklediğim bi filmdi ama herkesin de dilinden düşürmediği gibi kitaptaki tadı gerçektende vermedi bn bu filmden çok şey bekliodum ondan biraz düş kırıklığına uğradım heralde ama yine de izlenmesi gereken bi film her şeye rağmen iyiydi.en azından Ian Mckellen oynuyo bunun içn bile izlenir:)
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok büyük şöhrete sahip olan bir kitaptan,haliyle çok büyük beklentilerle beklenen bi uyarlama...ancak benim fikrim yine aynı,sadece şöhretine falan bakarak bi filmden çok şey beklemeyeceksin arkadaş,yoksa sonu büyük ihtimal hayal kırıklığı olur:) filmi etkilnememiş ve masum gözlerle izlediğimizde gerçekten de kaliteli bi yapım olduğunuz görüyoruz,konunun ve senaryonun biraz karmaşık olması,gizem,ve film boyu kaybolmayan yüksek tempo.beğenmeyenlerin beklentileri yüzünden bu kararı verdiklerini düşünüyorum ve 10/9 veriyorum.
cagdasbayat
cagdasbayat

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gizemli olaylar,tarihten bu yana gelen büyük yalanlar,ve bu oyunu devem ettirebilmek için süregelen mücadele ve bu esrarı çözmeye çalışan bir profesör...Sadece bunlar bile filmi izlemenize neden oluşturabilir.Yıldızlar geçiti, Tom Hanks liderliğinde bir film... Sizce kaçar mı?
berkdundar
berkdundar

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kitap gerçekten muhteşem bi kitap. Dan Brown Da Vinci Şifresi , Melekler ve Şeytanlar gibi kitaplarla okuyucuya gerçekten herşeyi vermiş. İkiside muhteşem konuya, kurguya, inanılmaz sürükleyiciliğe, insanda merak uyandırmaya kendini adamış kitaplar ve en önemlisi muhteşem sonlara sahipler. Peki Da Vinci Şifresi nin filmi nasıldı. Kitabı okumuş biri olarak filmi izlerken olaylara yabancı kalmadım tabii, sonunu bildiğim için ilk heyecanda olmaması normaldi. Ama gördüğüm şey filmin çok hızlı ilerlemesiydi. Ben gerekirse filmin 2 ye bölünüp daha yavaş anlatılmasını isterdim. Film kötü olmuş diyemem, ama peşinden atlıların kovaladığı bi gerçek. Buda zaten çok karışık bir kurguya sahip filmi, kitabı okumayanlar için dahada zor anlaşılır bi hale getiriyor. Şimdi kitabı gözümün önüne getirdiğim zaman, gerçektende kitabın hem uzun hemde çok detaylara sahip olduğunu bir kez daha hatırlıyorum.Böyle bir durumda 2,5-3 saatlik bi film ancak bu kadar verebilirdi. Ziplenmiş bi klasör gibi..Herşey çok güzel, ama filmin hızlı anlatımı içimde bi boşluk yaratıyor..Film çok güzeldi demek istiyorum.. ama diyemiyorum
Eren Yenigün
Eren Yenigün

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben kitabını okumağım için bana film çok güzel geldi benim favorilerimden 10/9
finallyfree89
finallyfree89

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
oprjinal kitaba beğlı kalınmamış olsa da bence çok başarılı bir filmdi filmde olaylar tam yerlerinde gelişiyor özel bir abartsı yoktu
hilal-132
hilal-132

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmin kitabını okumuştum ve kitabını okumayan bi arkadşımla beraber izledim arkadaşım çok beyendi fakat ben hiç zevk alamadım kitabını okuduğum için öyledir heralde..