Hesabım
    Yeni Yıl
    Yeni Yıl
    31 Aralık 2004 Sinemada | 1s 36dk | Dramatik komedi
    Yönetmen Chazz Palminteri
    |
    Senarist David Hubbard
    Oyuncular: Paul Walker, Susan Sarandon, Penélope Cruz
    Orijinal adı Noel
    Üyeler
    3,8 92 Puanlama, 19 Eleştiri
    Beyazperde
    4,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    New York’ta Noel arifesinde yalnız ve dul bir yayıncı olan Rose Collins, annesinin Alzheimer hastalığının iyiye gitmesi için bir mucizeye ihtiyaç duymaktadır. Hastanede başka bir hasta için de üzülür ve onun bir ziyaretçisi ile tanışır. Bu sırada Nina Vasquez, sevgili nişanlısı Mike ile nişanını, adama ait bir kıskançlık meselesinden ötürü bozmuştur. Yine de onu özlemektedir. Mike, Artie Venzuela adında bir barmen ile yakınlaşır. Zavallı Jules, Noel’i hastanede geçirmeyi planlamıştır. Aslında hastane onun için gençken hayatının en unutulmaz Noel’ini geçirdiği yerdir. Gece boyunca bu karakterlerin bazılarının yaşamları birbirleri ile kesişecektir.

    Beyazperde Eleştirisi

    4,0
    Çok İyi
    Yeni Yıl

    <b>Yeni Yıl</b>a Yakışır

    Yazar: Murat Emir Eren
    Takvimin de yardımıyla Yeni Yıl haftanın en ilginç seyirliklerinden biri kuşkusuz. Elbette yılbaşı heyulası içinde, bu temaya uygun yapımların da ortalıkta her yıl sonu cirit atıyor olması şaşılacak bir şey değil. Ancak, Hollywood'un kalıba sığmaz ağır adamlarından Chazz Palminteri gibi bir isim ilk yönetmenlik denemesinde neden bir yılbaşı filmine yöneldi, onu da anlamak zor.Geçtiğimiz yıl, Aşk Her Yerde ile yerini bulan bu adetin takipçisi de bu sene Susan Sarandon, Robin Willams, Penelope Cruz ve Alan Arkin gibi seçkin isimleri kadrosunda bulunduran Yeni Yıl oluyor kısa ve öz biçimde. Yeni Yıl, birbirlerinden bağımsız bir çok insanın, Noel gecesinden beklentileri ve bu gecenin yaşamlarına olan etkisi üzerine naif bir öykü sunuyor. Hayatta olduğu gibi karman çorman yaşamların, tuhaf ilişkilerin, kısacası herkesin kendine göre derdi olduğu bir dünyanın ucundan kıyısından insan yaşamları
    Öneriler

    Oyuncular

    Paul Walker
    Rolü : Mike
    Susan Sarandon
    Rolü : Rose
    Penélope Cruz
    Rolü : Nina
    Chazz Palminteri
    Rolü : Arizona

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

    Takipçi 403 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bence hoş, güzel bir filmdi. Noel zamanı, noel ruhuyla izlenirse daha güzel etkiler bırakır eminim, ben sevdim..
    klace
    klace

    Takipçi 186 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    sıcacık bir film.hiç bir beklentim olmadan almıştım dvd sini.izlemeden önce önyargılarım vardı.ama gerek susan sarandon gerekse büyük usta robim williams ın performanslarından çok etkilendim.robin williams kim ne derse desin al pacino ve robert de niro nun çok üstünde bir oytuncu.insan her filminde mi inanılmaz oynar.bence dünyanın en iyi oytuncusu.böyle bir değer 100 yılda bir belki gelir.onu izliyor olabilmek bence çok büyük bir şans.
    sevgikuşu
    sevgikuşu

    Takipçi 75 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bence tam anlamıyla çok güzel bir film.tam arşivlik.bence 10 üzerinden 10 puanı sonuna kadar hakediyor:)dram sevnler için tam anlamıyla güzel bir film...gözyaşlarınızı tutamayabilirsiniz.oyuncuları ayrı tebrik etmek lazım...hepsi rollerinin haklarını fazlasıyla vermişler...dram seviyorsanız izlemenizi tavsiye ederim...pişman olmazsınız:)
    jamesbond-2
    jamesbond-2

    Takipçi 1.684 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    23 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    ben filmi az önce vcd den izledim filmi çok beğendim film çok duygusal olmuş hakkaten içimi ısıttı.rose un annesi helen a ve karşı odadaki adama çok üzüldüm.yalnızlık çok kötü bir şey filmdeki oyuncular çok iyi en iyisi de paul walker.eğer duygusal filmlerden hoşlanıyorsanız bu film tam size göre film yılbaşı arifesinde izlenirse daha iyi olur.ayrıca filmin new york ta geçmesi iyi olmuş. 8/10

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2004
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı 35mm
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı 2.35 : 1 Cinemascope
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2004, En iyi film: Dramatik komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2004.

    Yorumlar

    Back to Top