Pembe Panter

volkanick
volkanick

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok komik bir film,en çok ingilizcesini düzeltmeye çalıştığı bölümü sevdim,aracını park ettiği sahne ve steve martin harika tarzı filmi daha eğlenceli kılıyor.Ha çinli kadını sorguladığı sahnede harika,neyse ben böyle yazdıkça aklıma bir sürü sahne geliyor bahsedecek..Bence mutlaka zeyin..Bu arada 2009 da ikincisi gelecek,üstelik Steve Martin ve Jean Reno ya Andy Garcia da katılıyor.
dirensar
dirensar

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok hos bir komedi filmi 10/8 . 2 puani hedef kitlesini dar tuttuklari için kirdim ama yinede izlenilmeli. Kötü geçen bir günü unutturur diyorum.
makarna1976
makarna1976

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
beni en çok güldürten film olmak özelliğini elinde bulunduran film.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben ööle senaryoda yazan bişeyi oynayarak insanları güldürmeye çalışanlar gülmem o yüzden o kadar da çekici gelmemişti ama steve martin süper oynuyo onun hatrına ve bazen gerçekten iyi esprilerin olması hatrına 10/8
-ngel-lll
-ngel-lll

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok komik bir film steve martin de çok iyi oynuyo
voyvoda
voyvoda

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
baştan sona komik degildi ama bazı sahneler harbiden cok komikti ehhe ztn adamın konuşması ayrı bi komik:)
Fahri07
Fahri07

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir film olmuş.zaten filmin başlarındaki komik sahneler filmin komik olacağının işaretiydi.sonuna kadar güldüm.
bestella
bestella

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film.
ilkerekleme
ilkerekleme

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film bana kalırsa orta şekerli amerikan komedilerinden öteye gidemese de, yinede eğlenceli vakit geçirebilmek için belki de birebir ama, 13 yaşındaki kardeşimle izlerken bir sürü sahneye güldüğünü ama bizlerin sadece, suratımızı değiştirdiğimizi gördüm. ayrıca steve martin'de uzun zamandan sonra iyi bir filmde oynamış ve de, peter sellers'ın efsaneleştirdiği müfettiş karakterine ayrı bir hava katmış. ama filmin belki de en büyük artılarından birisi, dublajlı seyredenler için, okan bayülgen'in mükemmel dublörlüğü. bir de filmdeki espriler hep bisiklet olayıyla alakalıydı, bisiklet kullanamıyordu herhalde senarist, ya da kıldı...
kısacası ailecek hafta sonu, tatilde izlenebilecek, eğlenceli vakit geçirebilecek, izle unut filmlerinden sadece bir tanesi. ama sakın kesinlikle, bir peter sellers beklemeyin...
ewonor
ewonor

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ben orjinal dilde izledim...fransız aksanıyla ingilizce konuşmalar komik olmuş...özellikle steve martinin bi türlü hamburger diyemediği ve jean renoyla birlikte acayip kamuflaj kıyafetleriyle dans ettikleri sahnelerde çok eğlendim...iyi vakit geçirilebilecek bi film izleyin zaman kaybı deil kesinlikle...
dolunay1903
dolunay1903

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Süper..süper..süper..tek kelimeyle süper..Gülmekten kırıldım filmi izlerken..Özellikle otel sahnesi ve son final bölümleri çok hoştu..Filmin türkçe dublajınıda son derece başarılı buldum..Zaten ingilizce bilmiyorsanız mutlaka türkçe izleyin daha çok zevk alacaksınız..Steve Martin ve Jeno Reno çok başarılı oynamışlar.
meekcan
meekcan

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok şey beklemeden eğlenceli zaman geçirmek için güzel bir seçim tavsiye ederim...
blueviolet
blueviolet

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bir film mziği de tabii.steve martin o aksanıyla çok komik ve şirin.ilk versiyonlarını izlemedim ama bu çok güzel
acungio
acungio

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Okan Bayulgen'in dublajı harika olmuş diyebilirim..ben filmi gayet iyi buldum..tavsiye ederim..---ümağım bu gün hava güzel olur--- repliği harika :))
enzofrancescoli
enzofrancescoli

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence steve martinin son yıllardaki en iyi performansıydı film müthiş hiç sıkmıyor hani şu rowan atkinson filmlerine benziyo kaçırılmıyacak kadar güzel bi film zaten oyuncularda belli