Yeşil Sokak Holiganları

Mükemmel bir dram.
hakankara53
hakankara53

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film; sade ve güzel bir film... arşivinizde olsun ;) ve bu filmi anlayarak izleyin..
e-ergener
e-ergener

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Elijah Wood bu işi biliyor. gelecğin yıldızı olarak gösterilmeye başlanırsa da şaşırmayın yani. Futbol içerikli çekilmiş filmlerin en iyisi bence. Gerçek yüzü olması ise başka bir güzelliği..
odinhan
odinhan

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Futbol hakkında çevrilen en kalite filmlerden biri olduğu açık ayrıca sürükleyici ve heyecanlıda bir genclik filmi..10/8
karl-urban
karl-urban

31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ders niteliğinde. 10/10
amoglani
amoglani

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmi senaryo süper.oyuncular süper.insanı bi an bile sıkmayan güzel bir film izlemeyen kaybeder derim.puanını sonuna kadar hakediyo.
gokenylmz
gokenylmz

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bi film
Ismail S
Ismail S

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
dün akşam izledim ve tüylerim diken oldu.çok etkilendim filmden, özellikle sonlarında.taraftarlara göre, futbolun sadece spordan ibaret olmadığını anlatıyor.futbolun, bir aşk, bir tutku, bir yaşam biçimi olduğunu gösteriyor.takımları için kan döküyorlar, ölmeyi göze alıyorlar(bunların olmaması lazım ama...)filmin sonundan çok etkilendim gerçekten.
Serrcan
Serrcan

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Futbolun adı altında yapılan bi sürü saçmalığı çok iyi anlatmış gerçekten başarılı bi yapım 10/9