Yeşil Sokak Holiganları

gogola
gogola

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmin felsefesi ve konusu güzeldi. Ama bir çuval inciri berbat eden bence Wood un oyunculuğu. Filmin çok altında. Hunnam ve Gregory resmen Wood u sollamış ve filmi alıp götürüyorlar. Eğer Wood un yerine başkası olsaymış film çok daha yüksek puan alırdı.

Konu güzel işlenmiş, olaylar biraz fazla tekrar ediyor ama çekimler ve oyunculuklar güzel (Wood hariç). Gerçekçilik yüksek.

Forlaninin gözleri beni hasta ediyor, Ne kadar buğulu ve içten bir bakış. Film de de kardeşi ile konuşurken bunu çokça yaşıyorsunuz.

Sporu spor olarak yaşayalım, ne kadar fanatik olsanızda filmde gördükleriniz sizi üzüyor.

Film izlenebilecek seviyede. 5 puan.
maytas
maytas

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İngilterenin yakın zamana kadar başını ağrıtan futbol holiganizmini bu kadar gerçekçi anlatan başka film görmedim.Herkesin, özellikle fanatik tafartar olan kişilerin mutlaka izlemesi gereken etkileyici mükemmel bir film. 8/10
ysnsrnl
ysnsrnl

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim ve keyif aldığım 5 filmin içindedir 10/9
korrayy1907
korrayy1907

3 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlediğimen iyi filmler arsında çok etkileyici film.bitmtsini istemiyosun izlerken.herkese tavsiye ederim
disi-kartal666
disi-kartal666

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
süper bii filmdiii tek kelımeylee =)))