Yeşil Sokak Holiganları

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

4 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
farklı konusuyla sizi bi hayli etkiliyor oyunculukta işin içine girince bi hayli merak uyandıran sizi içine çeken bir film haline geliyor tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler...
anilgerz
anilgerz

25 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Başlamasıyla bitti.. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.. Sürekleyici izlenmesi gereken filmlerden biri..
mensars
mensars

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Holiganizmi güzel bir şekilde anlatan bir film. Bazı mantık hataları olsa dahi ( hemen hemen hiçbir olayda polisin olmaması ve müdahale etmemesi ) izlenebilecek bir film. Kesinlikle vakit kaybı değil. Sonunu biraz güzelliştirmiş olsalar kusursuz olabilirdi. 7/10
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Dövüş filmi sayılır...
fearless
fearless

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Holiganların günlük yaşantısını anlatan başarılı bir film.
dra-kula
dra-kula

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yorumları okuduktan sonra film o kadar da beklentilerimi karşılamamış olsada güzel bir filmdi.eksik yönleri vardı ama sıkılmadanda izletti.filmden sonra adamın kafa göz girip kavga edesi geliyor. şiddet var ama dozunda olmuş sonuda klasik ama güzel olmuş.tavsiye ederim 10/7. buna yakışacak bir puan bence. 8 de olabilir belki ama 9 çok fazla
planinets
planinets

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
holiganları nasıl olduğunu bu filmi izleyerek öğrene bilirsiniz suç adına mükemmel bir film
genliklerini harcayan insanlar
derdicok
derdicok

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
milwall fener west ham da gs oluor herhalde ;=) filmi izleyenlere söylüyorum matrix bile böyle sürüklemezdi matrix 1 hariç
istanbulahm
istanbulahm

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
filmi henüz yeni izledim.güzel konuları ele alıyor.bazı sahneleri gerçekten insanı hüzünlendiriyor.bir taraftar olarak izlerseniz zevk alacağınız yerler var ama o kadar da abartılacak bi film değil. bence 10/7