Şavaş Tanrısı
4,3

Server Bedii
Server Bedii

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten Süper Akıl Dolu Bir Film.Mutlaka İzlenmeli.Gerçi Cage in Bütün Filmleri İzlenmeli :)
ozarkx
ozarkx

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Lord of War bir kötüyü filmin sonuna kadar izletebilen filmlerden birisi.bunun bir örneğine de Kod Adı Kılıçbalığı filminde izledik. sadece bir insanın insanları kaosa sürüklemek için neler yapabileceğini görüyoruz filmde.aslında olmaz demeyin oluyor işte.şimdi burada yazmayacağım ama sadece filmin finali için bile izlenmeye değer...
ww4321
ww4321

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izlemiyenler için söylüyorum kesinlikle her yönüyle keyifle seyredebileceginiz on numara bir film. ve ya fazla bi söze gerek yok izleyin ve izleyin... acı gerçekler....
nskmourinho
nskmourinho

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
acılış sekansı bile mermi gibi.bu filmi izlemeden gitmeyin bu dünyadan 9/10
altuneli
altuneli

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film. Başta kendi ülkesi ABD nin sonra diğer süpergüçlerin pisliklerini korkmadan gösteren bu filme hayran kalmamak imkansız. Nicolas Cage'in filmdeki anlatıcı replikleride çok espritüel ve düşündürücü. İzlemeyen çok şey kaybeder kesinlikle ve kesinlikle izleyin. Filmin başındaki Bir tek merminin seyahati sahnesi filmin özeti gibi mükemmel bir başlangıç. Tek kelimeyle Mükemmel...
adovic
adovic

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel film ancak kimi yerleri hayalmi gerçek mi anlayamadım bu arada antonio pintonun müzikleri gerçekten çok güzel ayrı bir keyif katıyor filme
semahos
semahos

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İyi bir filmdi. Nicolos Gage iyi bir seçim olmuş. Özellikle finalini çok beğendim. Gerçekleri hiç korkmadan, ayan beyan önümüze sermeleri de gayet hoş olmuş. Blood Diamond filmiyle birlikte gizli gerçekleri gözler önüne seren filmler arasında yerine almış oldu.
Silah kaçakçılığının nelere mal olacağını ve asla ama asla bu işten kurtuluşun olmadığını çok iyi göstermişti film.
burakhour
burakhour

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçektende Nicolas Cagein en iyi performanslarından biri..İzlerken sıkılmayacağınız bir film...10/10
tarhansimsek
tarhansimsek

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hollywoodun ABD-İngiltere-İsrail-Rusya vb silah tüccarları ülkelerin siyasetine karşı gönderme niteliği bakımından baya kayda değer bir film. Zaten filmin son sahnesindeki konuşma olayı tamamen özetliyor. Nicolas Cagenin oyunculuğu yine tavan yapıyor. (Filmde kolu kesilen küçük bir kız çocuğunun ' Amca kolum yeninden çıkar mı? sahnesi baya etkiledi )
rudeonerudeone
rudeonerudeone

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
parmak bastığı konu gerçekten çok etkileyici ve dikkat çekmesi gereken bir konu.filmin içine yerleştirilmiş sayısal bilgiler bile olayın boyutunu anlamak için yeterli aslında.yuri orlov karakterini cage kadar iyi canlandırabilecek aktör sayısı azdır.jared leto ve ethan hawkeın da desteğini alarak güzel bir ekip oluşturmuşlar.iki saatlik süre oldukça çabuk geçiyor,çünkü film son derece sürükleyici.pek çok ders çıkarılabilecek bir yapım.gerek insan karakteri gerekse iş ahlakı gibi konularda önemli sözler söylüyor.insanın nerede dur demesi gerektiğini,bencilliğin nereye kadar devam etmesi gerektiğini sorguluyor.ne var ki yuri orlova kimi zaman hak vermeden de edemiyorsunuz.sonuçta onun da dediği gibi,ben bırakınca yerime bir başkası gelecek.9/10
seruna
seruna

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cage her zamanki gibi yine oyunculuğunu konuşturmuş.Ancak filmin bazı yerlerinde sıkılabiliyorsunuz.Sürükleyiciliği çok fazla olmayan bir film diyebilirim.Genel olarak iyiydi, izleminizi tavsiye ederim.
cansubabacan11
cansubabacan11

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fılmi yayınlandıgı donemde ızlemıstım be cok begenmıstım en yakın zamanda tekrar ızlıcem cok etkileyici ve gerçekci bir film.Turu sevenlere siddetle tavsiye ederim.
brave-mel89
brave-mel89

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerçekleri gözler önüne seren bir film izleyin
esersezer
esersezer

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmin sonuna kadar sıradan bir tempoda gidiyor. Fazla tempolu bir film değil. Ancaaakk. Filmin sonunda söylenen bir kaç söz, film gitince bir anda ayağa kalkıp 'İşte bu yaa' dedirtti bana. Kesinlikle seyretmenizi tavsiye ediyorum.
Birkan Kaplan
Birkan Kaplan

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film çok heyecanlı değil sıradan bir ilerliyişi var ama nicolas cage olduğu içi kesinlikle izlenebilir ve insanların ne kadar acımasız olduğunu ....vb bir çok şey anlatılıyor bence izlemelisiiz ama biraz sıkıcı bulabilirsiniz emin olun sonunda kahrolsun amerika diyeceksiniz