Filmin sonunda verdigi mesaj yerine ulaşmamış ve hicbir zaman yerine ulaşamayacaktır bunun üzüntüsünü tüm dünya yaşamasa keşke. 4/4 lük bir eser hakettigi kadar dikkat cekememesi cok üzücü.
Çok başarılı bir film. Baştan sona kadar heyacanlı, sizi bir an bile sıkmayan çok iyi bir senaryoya sahip. Filmin amacı ise çok önemli...Kesinlikle izlemeniz gereken bir film, şiddetle tavsiye ediyorum. Harikaydı...
acı gerçeğe cesur bakış siyasi açıdan da bir çok şey öğreten müthiş bir film özellikle filmin başında(kurşun yapılırken ki) ve sonundaki (kurşun sıkılırken ki)sahnlerin çekimleri çok hoş ve orjinaldi
savaşa farklı bir bakış açısı getiriyor bu film. en önemli özelliği bu. bu yüzden mutlaka izlenmesi gerekiyor, türünün nadir örneklerinden.
bir de şunu söylemek istiyorum ki sonlara doğru karakterin düşüşe geçmesi, depresyona girip sarhoş olup sokaklarda salak salak dolaşmasından başka bir şekilde anlatılsaydı, o berbat sahneleri hiç göremeseydik, çok çok daha iyi olacaktı.
Arkadaşlar film mükemmel.. tanıdık bi oyuncu karşıya çıkınca zaten çok kötü bi film olamayacağı aklınıza geliyor.. film gerek komedi gerekse dram konusunda olsun başarılı olmuş.. ben filmin en sonunu beğendim.. izlemeyi düşünenler beklemesin..
konusu çok iyi ve başlangıçtaki bi merminin oluşumundan bi insanı öldürene kadar ki zamanı göstermesi kaliteli bi olacağının sinyaliydi . fakat filmde olaylar çok çabu gelişiyo 10/9
filmin başında hatırladığım kadarıyla söyle bi replik vardı'dünyada yüz kişden onunda silah var'(bunların kötülüklarinden bahseticeğini silahlanmaya hayır diyeceğini zannediyosunuz)' bizim amacımızda işte o onbirinci kişiyide silahlandırmak'der filmimizin kahramanı...kurşunun yapılış sahnesi bi harikadır asla kendi düşmanına silah satmadır filmin sözü ki kahramanımız bu hataya düşer...dünyada bu savaşlar sürdüğü sürece silah satıcılarının aç kalmayacağını analrız bu filmle...'dünya kime miras kalacak biliyomusunuz silah tacircilerine,çünkü başka herkes birbirini öldürmekle meşgul,hayatta kalmanın sırrı bu asla savaşa girme özelliklede kendinle'
bu film mütiş. dokundurduğu nokta filmin ana konusu.gerçekleri tek tek anlatmış ama en sonundaki hapisten son anda kurtulma olayı beni şoke etti bence bu filmin puanı yeniyor daha fazla olması lazım
Emperyalist ülkelerin,az gelişmiş ülkelerde yarattığı savaş ortamı ve bundan elde ettiği rant üzerine kurulu,gerek senaryosu gerekse çekimleriyle unutamayacağınız bir film...