izlediğim filmler arasında ilk 10a kesinlikle girebilecek film.nicolas cage oyunculuğunun hakkını gerçekten vermiş.konusu ve konunun işleniş tarzı da mükemmeldi bence.
Nicoles Cage’i Nicoles Cage yapan böyle filmlerdir işte.Silah kaçakçılığı çok güzel yansıtılmış filmde.Ayrıca filmin giriş sahnesiyle bitiş sahnesindeki konuşmalar çok çarpıcıydı.’’Silah kaçakçıları zenginleşmeye devam etsede,Dünya’nın en büyük silah satıcıları:ABD,İngiltere,Rusya,Fransa ve Çin’dir.Bu Ülkeler ayrıca Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 5 daimi üyesi konumundadır.’’Bu söz herşeyi anlatıyor zaten.Kesinlikle izleyin
Çok anlamlı çok etkileyici bir film, gerçeklerin bu kadar alenen ortaya konması gerçekten alkışlanacak bir şey. özellikle filmin sonundaki konuşma süperrrrrrrr
-beyaz adama sor.O bilir.-Bayım.Kolum tekrar çıkacak mı?Harika replikler,harika bir anlatım,harika bir senaryo ve hikaye,harika müzikler(özellikle yerlilerin uçağı parçaladığı sahnede çalan müzik) harika bir N.Cage.. yani harika bir film.Özellikle finalde Yuri ve interpol ajanının konuşmalarına dikkat edin.Sinema tarihinin en önemli,en vurucu en bilgilendirici filmlerinden biri.Kanlı Elmas, gibi Afrika ve dünya geçekleri için mutlaka izlemenizi tavsiye edeceğim filmlerden..En kısa zamanda izleyin..10/10 az gelir..-Sana göre ben kötüyüm.Ama ne maalesef ki yararlı bir kötüyüm.
bilinip te söylenmeyen gerçekler anlatılmış filmde mükemmel bir konu....nicolas hakkıında konuşmaya gerek yokk o zaten mükemmel...yılın en ii filmlerinden biri bence....10/10