Şavaş Tanrısı
4,3

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
surukleyici turune gore baraji gecen saglam film tavsiye ederim özellikle Nicolas Cage almis goturmus filmi kacirmayin
lelaina
lelaina

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmin başında hatırladığım kadarıyla söyle bi replik vardı'dünyada yüz kişden onunda silah var'(bunların kötülüklarinden bahseticeğini silahlanmaya hayır diyeceğini zannediyosunuz)' bizim amacımızda işte o onbirinci kişiyide silahlandırmak'der filmimizin kahramanı...kurşunun yapılış sahnesi bi harikadır asla kendi düşmanına silah satmadır filmin sözü ki kahramanımız bu hataya düşer...dünyada bu savaşlar sürdüğü sürece silah satıcılarının aç kalmayacağını analrız bu filmle...'dünya kime miras kalacak biliyomusunuz silah tacircilerine,çünkü başka herkes birbirini öldürmekle meşgul,hayatta kalmanın sırrı bu asla savaşa girme özelliklede kendinle'
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çok başarılı,çok önemli,çok gerçek ve çok rahatsız edici bir film.Vizyona girdiği dönemde yeterli ilgiyi görememiş olması da bir o kadar üzücü.
greendestiny
greendestiny

18 Ekim 2005 tarihinde eklendi
bence film gerçekten çok iyi..afrikaya silahların nasıl geldiğini yada savaşan insanların elindeki silahların nerden geldiği çok güzel anlatılmış bide belgesel tadı olması bence ayrı bir hava katmış hep aynı tür film seyretmekten bıktık yani biras daha aklı başında olması iyi olmuş bence
Gürkan A.
Gürkan A.

27 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Öncelikle film adil bitmiyor fakat hayat kadar acı bitiyor bence güzel bir senaryo ve güzel bir film gerçek olabilecek kadar güzel
ozarkx
ozarkx

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Lord of War bir kötüyü filmin sonuna kadar izletebilen filmlerden birisi.bunun bir örneğine de Kod Adı Kılıçbalığı filminde izledik. sadece bir insanın insanları kaosa sürüklemek için neler yapabileceğini görüyoruz filmde.aslında olmaz demeyin oluyor işte.şimdi burada yazmayacağım ama sadece filmin finali için bile izlenmeye değer...
MojoRising
MojoRising

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Nicolas Cage'in son iyi filmi herhalde. Bu filmden sonra kariyeri ne yazık ki inişe geçti. Cage'i böyle cesur bir filmde oynadığı için de tebrik etmek lazım. Silah ticareti ve savaş üzerine etkileyici bir film.
deckard76
deckard76

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Dünyanın en korkunç endüstrisi silah kaçakçılığını tüm çarpıcılığıyla sergileyen dört dörtlük bir Nicol filmi.Nicolas Cageın son iyi ve büyük filmi.10/10
semahos
semahos

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İyi bir filmdi. Nicolos Gage iyi bir seçim olmuş. Özellikle finalini çok beğendim. Gerçekleri hiç korkmadan, ayan beyan önümüze sermeleri de gayet hoş olmuş. Blood Diamond filmiyle birlikte gizli gerçekleri gözler önüne seren filmler arasında yerine almış oldu.
Silah kaçakçılığının nelere mal olacağını ve asla ama asla bu işten kurtuluşun olmadığını çok iyi göstermişti film.
hookers
hookers

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi aldığımda bu kadar iyi olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Film tıpkı casino, goodfellas gibi filmlerin anlatım tarzıyla ilerliyor. Ancak bu sefer anlatılan olay uluslararası silah kaçakçılığı. Para, çok para, daha çok para uğruna bir insanın neler çevirdiğine tanık oluyoruz. Yer yer kara mizah öğeleri de barındıran film korkunç gerçekleri cesurca gözler önüne seriyor. Unutmayın! Silah kaçakçılığından en çok sebeplenen örgütlerden birisi de pkk terör örgütüydü!...
korcane
korcane

11 Nisan 2006 tarihinde eklendi
bence film harika cok begendım gercekleri yansıtması cok guzel dunyanın halinin ne kadar vahim bir durumda oldugunu goruyoruz bu filmde iki oyuncuda harika ...kesınlıkle ızleyin
emreavcar
emreavcar

10 Kasım 2005 tarihinde eklendi
..."Gattaca"yla basladigi parlak yonetmenlik kariyerinin bir sonraki ayagi "S1m0ne" ile bir parca hayal kirikligi yaratan Andrew Niccol, bugune kadar ozellikle "The Truman Show"un senaristi olarak deger kazanan bir isimdi. Ancak Niccol'un "Lord of War"unu izleyenler, kendisinin bir senarist olmanin yanisira ne kadar iyi bir yonetmen olduguna da hak vereceklerdir kuskusuz. Ilk dakikada Yuri Orlov'un, karsimizda "silahlandirma" konusundaki asil amacini aciklamasiyla ilk soku yasatan, daha kendimize gelemeden belki de filmin gorsel anlamda en ustalik kokan sekansi olan "bir merminin hikayesi"yle seyircisini hic kopamayacagi turden kendisine baglayan bir film karsimizdaki. Niccol, Orlov'un hikayesini duz bir yapida aktarmak yerine, turlu turlu gorsel numaralara giriserek (kargo ucaginin Afrikalilar tarafindan parca parca yagmalandigi sekans gibi) filmini bir ustalik gosterisine donusturuyor. Son derece vurucu diyaloglarla bezeli, finalindeki gerceklerle seyircisini sarsan, oyunculuk yonunden de falsosu olmayan bir Andrew Niccol filmi. Saniyorum sozu daha fazla uzatmadan "kesinlikle kacirmayin' demem yeterli...(8/10)
tarhansimsek
tarhansimsek

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hollywoodun ABD-İngiltere-İsrail-Rusya vb silah tüccarları ülkelerin siyasetine karşı gönderme niteliği bakımından baya kayda değer bir film. Zaten filmin son sahnesindeki konuşma olayı tamamen özetliyor. Nicolas Cagenin oyunculuğu yine tavan yapıyor. (Filmde kolu kesilen küçük bir kız çocuğunun ' Amca kolum yeninden çıkar mı? sahnesi baya etkiledi )
delicewatt
delicewatt

17 Ekim 2005 tarihinde eklendi
aman aman aman!!! ne umduk ne bulduk zaman zaman eğlenceli zaman zaman dramatik ama çok hoş gitse de, filmin sonunu hiç de böyle beklemiyorduk beynimizden VuRulmUşa döndük gerçekten müthiş bir film. film başlarken yapımcı şirketleri görürken hiç duymadığım şirket isimlerinin olması dikkatimi çekmişti o dikkatin gerçekten de sebebi varmış cearet edip bu harika filmin altına imza atan herkese teşekkür ederiz bir de nicolas cage’i çok severdik artık bayılıyoruz :)
oscar1895
oscar1895

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Bu kadar geç izlediğim için, kendime o kadar kızıyorum ki...Eğer hala görmediyseniz, mutlaka izleyin!...’’Bana kötü diyorsun, benn gerekli bir kötüyüm!...’’’