Şavaş Tanrısı
4,3

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kesinLikLe herkes bu fiLmi izLemeLi....
wolf649
wolf649

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımıda izlediğim en iyi fim,herdakikası aklımda ayrıca Nicolas Cage film de ki yuri orlow karakterini çok iyi oyanamış.

herkese tavsiye ederim
Kadoxis
Kadoxis

2 Eylül 2011 tarihinde eklendi
harika bir film belgesel tadında bir baş yapıt kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
Manolya Fv
Manolya Fv

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Yalnızca filmin fragmanı ile Cannes da ödül almıştır. Nicholas Cage'in bu güne kadar son başarılı filmi olduğunu düşünüyorum.
tetikci
tetikci

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
çok güzel bir film düşündüren ve gerçeyi ortaya koyan bir film her dakikası anlamlı ve şahane
A-C-A-B-
A-C-A-B-

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Nicolas Cagee rağmen güzel film.
Hande çelenk
Hande çelenk

19 Ekim 2005 tarihinde eklendi
filme bayıldım. çok güzeldi. başta diğer hollywood filmleri gibi mi acaba diye korkum vardı. ama hiç öyle olmadığı başından anlaşılıyor. çok gerçekçi olmuş. hiç çelişki yok. bazı sahneler çok etkileyiciydi. kesinlikle 10/10 veriyorum. zaten nicolas cage'in oyunculuğuna diyecek bir şey yok. mükemmel bir oyunculuk.
memo1234567
memo1234567

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Verilen muhteşem mesajlar ve Nicholas Cage... 10/10
ErTuGS
ErTuGS

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bir film.Gözünüzden yaş getirecek gerçekler bundan daha sanatsal anlatılamazdıBu arada Nicolas Cage bu role cuk diye oturmuş.Daha iyi birisini düşünemiyorum
ahmet-himmetoglu
ahmet-himmetoglu

18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Bana görede 2005'in en iyi filmlerinden biri.İki saatlik sürenin nasıl geçtiğini bile anlıyamadım ve ayrıca film hem başı hem sonu itibariyle çok iyi getirmiş.Yani ilk önce böyle bir film yapmak yürek ister.Zaten çoğu yapımcı şirket filmi yapmayı reddetmiş o üzden film bağımsız finanse edilmiş.

Filmin anlatmak istediği de asıl silah tüccarlarının "Amerika,Rusya,Fransa,Büyük Britinya" olduğu ayrıca bunların Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi olduğu söyleniyor.

Son olarak yapılmış en iyi politik filmlerden biri...
askiserhat-1907
askiserhat-1907

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film! Çok güzel bir senaryosu var. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Barışçı(!) devletleri çok net görüyoruz!!!..
areano
areano

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
belgesel tadında..herşey gayet açık ve net..çok iyi.
muhammederdem42
muhammederdem42

10 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence harika bi film tavsiye ederim.zaten nicolas gacein filmleri kötü olur mu harika gitmeyenlere tvsiye ederim
jdnc
jdnc

12 Nisan 2006 tarihinde eklendi
En sevdigim oyuncu olan nicolas cage'in bu filmine adeta büyülendim.Tek kelimeyle süper bir film.Filmin icinin insanlık adına mesajlarla yüklü olması basta nicolas cage ve ethan hawke olmak üzere tüm oyuncuların gercekci olması ve en basından beri sürükleyici bir yapısı olması filmi mükemmel kılıyor.Bana göre 2000'li yılların en iyi yapıtlarından biri olan bu filmi herkes izlemeli.Ne duruyosunuz hic vakit kaybetmeden bu filmi seyredin.İyi seyirler...
eenkei
eenkei

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film çok güzel onemli olan gerçek yaşamdan alıntı olması yanii film gerçekmiş en sonunda yapılan konuşmada dün yanın en büyük ülkeleride bunu destekledikleri ve silah sattıklarını sölüyor bundan çok etkilendim izleyin bence..