Mükemmel ötesi bir film.Gözünüzden yaş getirecek gerçekler bundan daha sanatsal anlatılamazdıBu arada Nicolas Cage bu role cuk diye oturmuş.Daha iyi birisini düşünemiyorum
Nicholas Cage..bence iyi bir oyuncu.en azından eski filmlerine baktığım zaman bunu görebiliyorum(birdy,rumble fish ve özellikle tersyüz)bu filmler biraz daha farklı formatlarda olmasına rağmen oyuncu yeteneğini ön plana çıkaran filmler.Cage in böyle bir potansiyeli var..bu filme gelince bnece dünya düzenini ironik bi şekilde ele almışlar ve sanırım bunda başarılı olacaklar..güzel bir film..bekliyorum
Filmin sonuna kadar sıradan bir tempoda gidiyor. Fazla tempolu bir film değil. Ancaaakk. Filmin sonunda söylenen bir kaç söz, film gitince bir anda ayağa kalkıp 'İşte bu yaa' dedirtti bana. Kesinlikle seyretmenizi tavsiye ediyorum.
filmi şimdi bitirdim ve hayran kaldım.uzun zamandır arşiwimde duruyodu.pek iyi bi film olmadığını söylüyordu bazı arkadaşlarım ama yanılışıyorlarmış.film bi harika...
güzel bir film çok heyecanlı değil sıradan bir ilerliyişi var ama nicolas cage olduğu içi kesinlikle izlenebilir ve insanların ne kadar acımasız olduğunu ....vb bir çok şey anlatılıyor bence izlemelisiiz ama biraz sıkıcı bulabilirsiniz emin olun sonunda kahrolsun amerika diyeceksiniz
filmin sonunu bağlamak için nicolas cage her 15 dakika da bir birileriyle yatmasaydı daha keyifli olabilirdi. bir de oz dizisindki careem said rolüyle tanıdığımız eamonn walker bu filminde tüm karizmasını harcamış. onun sıkı bir hayranı olarak bu duruma üzüldüm açıkçası. film bazı gerçekleri gösterme çabasıyla takdire şayan. ama keşke daha kısa sürseydi de aklımızda daha güzel kalsaydı. izlemeye değer yinede