flight-2023
21 Mart 2005 tarihinde eklendi
bence ilk filmden aşağı kalır yanı yok... aslında bu filmde "korkutan" sahne daha çok ancak ilk film kadar gerilimli değil... ayrıca bu film herşeyin açıklığa kavuştuğu bir film olmuş... oyunculuklara gelirsek naomi watts gerçekten güzel bir oyunculuk çıkarmış (aynı kendi gibi)... insan hayıflanmadan edemiyor bu kadar iyi bir oyuncu neden 30 undan sonra keşfedilir diye... ancak aidan rolünde oynayan david dorfman'ı hiç beğenmedim... yani bir haley joel osment'in yanına bile yaklaşamaz...
tek kelime ile tam bir sinema filmi..ayrıca ilkinden daha güzel..genelde ilk filmler herzaman iyi olur fakat bu sefer öyle olmadı. evde seyretmek ile sinemada seyretmek çok farklı olacaktır..sinemada izlemenizi tavsiye ederim.
Filmin sahneleri insanı gerçekten geriyor.Sonunda olayı kökünden halletmesi en güzeliydi.Rachel kuyudan çıkarken neredeyse nefesim kesiliyordu :) halka 1'le kıyaslarsam ; 1.sinde olaylar daha fazlaydı ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyorlardı.2.sinin ise tek bi amacı var ve görünen değişik insan sayısı az.Yine de güzel.
Ben halka 1 i izlediğim den bu yana ışık açık uyurum artık alışkanlık yaptı bu benim cok korkak olduğumdan deil sadece filmin insanın psikolojisini bozmasından kaynaklanıyor ama ikiyi izlediğim de normal olarak bu etkiyi yaratmadı ya zaten ben bu filmden çok bişşi beklemiyordum yani 1. filmden samaranın soyunu sopunu herşeyini biliyoruz aileden bi ferdimiz gibi oldu yani gizem yok artık ama yinede ii bağlamışlar dahada kotu olabilirdi ama filmde biraz kopukluklar vardı hele geyikli sahne feci bişiydi heralde şoyle dusunduler 1. filmde atlı sahen tuttu ikincidede geyik olsun yani şöyle söyliyim artık 3. sünü getirmezler umarım bari aklımızda yereden ringi bozmazlar inşallah
filmi az önce izledim ilk filmde daha çok gerilmiştim tıpkı altıncı histeki kadar korkmuştum.bu film daha çok konu itibariyle güzeldi kimse ilk filmden daha çok kormamıştır naomi watts harikaydı filmde ilkine göre daha güzeldi ilkini izleyen arkadaşlar devam filmi kaçırmayın.8/10
VOLKAN520 gerçektende çok iyi demişsin..biraz sınırı geçmiş ama bu düzenlemeye en sonunda beyazperde yapacak galiba..çünkü dediğin gibi bizde bir sürü yerde belirttik ama yok millet elini tutamıyor...burada kimseyi suçlamak gibi bir yetkimiz yok...çünkü bi site sonuçta kamusal bir site...ama genellikle üye grubunda daha küçük alt yaş grubunuda barındıyor..hani öteki vatandaşlar..''teenage''diyor ya ondan..bu nedenle yeni bir filmin sayfası açıldığı gibi eğer filmdede sevdiği bir oyuncu varsa basıyor filme puanı...ama bence önceden yorum yapmak fena değil..en azından fikirlerimizi karşılaştırıyoruz...bunun yanı sıra senin dediğin gibi üye olsada olmasada bir çok kişi buraya vede yorumlara bakarak filme gidiyor yada fikrini belirliyor...ama tabii ki sonuç muamma...umarız Beyazperde.com yetkilileri bu konuya bir sonuç bulur...
ilk filmdeki havayı vermediği kesinlikle doğru ama bunun bizlerin filmden daha ii bir performans belememizden kaynaklandığını düşünüyorum...geyiklerin olduğu sahneler,ölenlerin suratındaki ifadeler ve kuvet sahnesi bence gayet başarılıydı...herkeşe tavsiye ederim...
filmin 2 nci bölümü elbetteki izleyicileri koltuğuna yapıştıracak gibi. ilkinin devamı olan bir serüven daha izlicez elbette. sanırım ilk filminin hasılatını geride bırakacak. ben fragmanlarını izledim. gayet şık. filmin konusunu zaten ilk filminden biliyoruz. yine aynı 7 gün. ben filmi izledim. tabiki gerilim dolu. ama izleyici karar versin. hepinize iyi seyirler.