Halka 2

korkunç derecede korkunç
ferocious61
ferocious61

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence halka nın birincisi vizyona girdiği anda kendi dalında birinci olan bir filmdi ,inanıyorum ki halka 2 de ,dönemine damgasını vuracak ve herkese adınadan çok bahsettirecek.fragmanını izlemeyenlere tavsiyem izlesinler...
whatdreamsmaycometrue
whatdreamsmaycometrue

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
cok iyi olcak bence..
seckin39
seckin39

8 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ilki muhteşem ne kadar korksamda hikaye çok güzel olduğu için seyrettim inşallah devam filmi ilk filmi aratmaz ama japon yönetmen hakkında biraz tedirginim umarım filmi mahvetmez.
ulucemo38
ulucemo38

24 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Bu filmin birincisini ilk izlediğimde acayip korkmuştum.İlk başına baktıktan sonra hemen kapattım sonra arkadaşımı çağırıpta birlikte izledim.Umarım 2. si daha korkunç olur..!Yalnız 1. si cok tuhaf bir şekilde bitiyor umarım diğeri bçyle olmaz...!!Filmi 4 gözle bekliyorum. hatta 16 gözle bekliyorum
edwardfc
edwardfc

17 Ekim 2004 tarihinde eklendi
geçen gün bi gazetede başka bir afişini gördüm.çok güzeldi
=)
ugureryilmaz
ugureryilmaz

3 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Sacmalamayın abı Fılmı yaratanlar zaten Japonlar..NAsıl japonlar yapmasaydı daha ıyı olurdu :))Asıl halkayı sımdı gorun ;)
nopasaran-2
nopasaran-2

21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
valla bu filme kötü bir film denilirmi yahu bıkmıştım saçma korku filmlerinden adam gibi bir film çevirdilerde korku filmi gördük artık hiçbir film beni korkutamaz olmuştu.ayrıca bu korsan cd manyak bi olay ya etrafta film türkiyeye gelmeden korsanları geldi.korsana dadanmayın ve sinemaya gidin derim.türkiyeye sinema geç gelirse olacağı budur.2.yi sabırsızlıkla bekliyorum.
jacquelinecolt
jacquelinecolt

19 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
arkadaşlar size katılıyorum son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmlerinden biri. 2. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
watcher-2
watcher-2

18 Haziran 2004 tarihinde eklendi
ilki mükemmeldi.korkunun dozajını gayet iyi ayarlamışlardı. aslında anlatmaya gerek yok izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.ikincisini ise sabırsızlıkla bekleyeceğim
varisler3
varisler3

2 Haziran 2004 tarihinde eklendi
ilki harıkaydı ikinciside öyle olacaktır inşallah umarım bu filmde ilk filmdeki gibi filmin gelişim bölümünü kısa tutarlar ilk filmde olayların gelişimi baya uzun sürmüştü ve filmin ortalarında pekte korkutucu sahneler olmaöıştı
fenerbahce331
fenerbahce331

22 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
korkmak ısteyenler ıcın ıdeal fılm..
girm
girm

21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ilk film süperdi bence bu film daha iyi olacak bekliyoruz
funlife
funlife

18 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
1.sinden farklı olursa baya ilgi görür
fztsibel
fztsibel

7 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
valla ilki beni baya etkilemişti ikincisine iki elim kanda olsa gidicemmmmmmmm!!!