clubber80
3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
selemlar,film güzeldi ama sanirim kitabi kadar akillarda gerilim yaratirmi bilmem ve keşke biraz daha sıkı yani saglam bi film olsaydi ama yinede kotu diğilmez iyi seyirler
Bence film skıcıydı ya uykusuzdum ondan bana öle geldi yada harbiden çok skıcı bir filmdi Allahtan kız arkadaşımla gittimde arada ona bakıp neşelendim yoksa uyuya kalabilirdim... Brian de palma yı genel olarak sevmeme rağmen bu filmini sevmedim ..... belki bir daha izlemem gerek çünkü anladığımı sanmıyorum:D
fromsun a katılıyorum. Yönetmeninden oyuncularına kadar başarılı bir kadro... Bakalım karakterler oyuncuların üzerinde nasıl duracak! Ben de merakla bekliyorum....
Bir cinayet, peşine düşen iki polis, 1 kızkardeş,değişik bir senaryo olsun diye allak bullak olan merak duygusunu unutturan sonuna kadar dayanması biraz güç, Sıkıcı, bunaltıcı, gereksiz 10/3
daha farklı bir film bekliyordum. beni tatmin etmedi. bilhassa kadın oyuncuların performansı açısından hayal kırıklığına uğradım. iç sıkıcı bil filmi, sevmedim.
de palma ilk kez hayal kırıklığına uğrattı beni..nostaljik bir hava yaratmaya çalışsada olmamış. aslında derin bir senaryosu var filmin ama neden olmamış anlamadım..neyse her ustanın kariyerinde böyle hayal kırıklıkları olur..
kendınızı ıcıne atamadıgınız hatta bellı bır sure sonra sıkma moduna gırdıgınız bır fılm..L.A ConfıdentaL a benzetılmeye calısılsada kesnlıkle soz konusu bıle olamaz..ama bu kdar unlu bır oyuncu kadrosyula nasıl bole bır fılm cıkarılmıs anlamıs ddılm.
cok yazık olmuş bu filme iyi bir konusu var ama oyunculuklar özellikle dikkatimi çekti hepsi birbirine nazire yaparcasına berbat tabi burda aslan payıda hilary swanka gidiyo gerçekten yanlış bi tercih olmuş gerilim yok heyecan yok son dderece basit olmuş...
süper kadroyla vasat bir film. kesinlikle çok yorucu, bir türlü aklımda tutamadıım onlarca isim dönüyor. kim kimdi die anlamaya çalışmaktan filmi izlerken o kadar yoruldum ki.
The Black Dahlia ; biri bana filmi tekrar anlatabilrimii...hayir filmin ortasinda acaba bende bir sorun varda benmi anlamiyorum dedim ama benimle birlikte izleyen herkes ayni kanidaydi bu kadar sacma bir kurguu bu kadar agir ve daginik isleyen bir konu... Bu mantigi hala anlayabilmis degilim degisik film yapacaz diye filmleri katletmekde kimin fikrii allah askina.. Filmin sonlarina dogruu artikk bitsede kurtulsak diyee yalvariyor vaziyetindeydim.Kabus gibi bir filmdii izleyiciyii filme baglayacak hic bir atraksiyonn yok tam diyorsunuz evet simdii biseyler olmali ama nafile.. Aslinda film hakkinda söylenebilecek hakikaten bisey yok.. izlemeyen varsa bence izlemesin bosuna vakit kaybi.....
gerçekten ali ercivan ın da dediği gibi film de karakterlerin hareketlerinin neden ve sonuçlarını çok iyi anlatamıyor birden bire olaylar başka bi şekle girip siz neden buraya gelindiğini çözmeye çalışıyorsunuz tam anlaşılır bi film değil gerçekten ben mi anlamadım diye düşünürken herkesin hatta eleştirmenin bile aynı kanıda olduğunu gördüm gerek yok bu filme gitmeye bi kere diyalogların neden sonuç ilişkisi çözülmemiş siz bunu çözene kadar filmin sonu geliyor zaten