En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
kemerlee
Takipçi
693 değerlendirmeler
Takip Et!
2,0
23 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
De Palmanın 90larda bariz bir düşüşü vardı yılan gözler gibi amacına ulaşamamış kötü bir gerilimle kapattı doksanları 2000'lere öldüren kadın isimli gerilim suç filmiyle giriş yaptı ama doksanların başından kalan senaryosu abartı cinselliği hiçbir mantığa bağlanmayan sonuylada ortalama bir filmdi, bir çoklarına göre Hitchock tarzı polisiye suç filmi cehennem çiçeği de palmanın dönüş filmiydi ama bırakın bir önceki filmini yılan gözlerden bile daha kötü bir senaryo, boğucu bir anlatım, kötü oyuncu performansları ve saçma sapan bir sonla Palamanın kariyerini nerdeyse bitirdi.Kurmaca bir belgeselle birşeyler yapmaya çalışsada ciddiye alan yada pek izleyende olmadı. Yetmiş yaşını geçen ustayı scarface, dokunulmazlar, carlitonun yolu gibi başyapıtlarla yadedicez artık.
brian de palma bazen -aman boşver-tadında filmler yapar. ancak biz onun çok özenli, nakış gibi işlenmiş filmlerini görmek istediğimiz için bunları bir kaza gibi görürüz. "black dahlia"da de palma ne anlatacağına bir türlü karar verememiş ve ortaya bir bulamaç çıkmış. halbuki konu biraz daha işlense, karakterler özenle çizilebilse ortaya bir başyapıt adayı çıkabilirmiş. bu seferlik yine olmamış, ustaya hiç yakışmamış!!!!
Bence film skıcıydı ya uykusuzdum ondan bana öle geldi yada harbiden çok skıcı bir filmdi Allahtan kız arkadaşımla gittimde arada ona bakıp neşelendim yoksa uyuya kalabilirdim... Brian de palma yı genel olarak sevmeme rağmen bu filmini sevmedim ..... belki bir daha izlemem gerek çünkü anladığımı sanmıyorum:D
selemlar,film güzeldi ama sanirim kitabi kadar akillarda gerilim yaratirmi bilmem ve keşke biraz daha sıkı yani saglam bi film olsaydi ama yinede kotu diğilmez iyi seyirler
aslında oldukça güsel bi konusu olmasına rağmen bizleri hayal kırıklığına uğrattı.. aşırı karışık ve temposuz sahneleriyle beynimizi sulandırdı :) çok başarılı bulduğumu söyleyemicem..
Salonda herkesin filmi izlemektense aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği bir filmdi.Offlar bayıldım demeler bi fırsat vermediler ki anlayalım şu filmi yaaa.Yoksa anlardım yani;)
kendınızı ıcıne atamadıgınız hatta bellı bır sure sonra sıkma moduna gırdıgınız bır fılm..L.A ConfıdentaL a benzetılmeye calısılsada kesnlıkle soz konusu bıle olamaz..ama bu kdar unlu bır oyuncu kadrosyula nasıl bole bır fılm cıkarılmıs anlamıs ddılm.
süper kadroyla vasat bir film. kesinlikle çok yorucu, bir türlü aklımda tutamadıım onlarca isim dönüyor. kim kimdi die anlamaya çalışmaktan filmi izlerken o kadar yoruldum ki.
Karmaşık bir film olmuş, anlamakta güçlük çektim. sonuda pek tatmin edici değil eminim kitabı okursam kafamdaki soru işaretleri anca cevap bulur.Zaman kaybı olduğunu düşünüyorum
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.