O
3,6

pure-33
pure-33

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Stephen kıng ın izlediğim en güzel 2. filmi (1.si cinnet) inanılmaz geren bir film herkese tavsiye ederim:)
mimren18
mimren18

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmin sonu berbattı. filmde diyalog olsun diye diyalog yapılmış yani biraz eğreti durmuş. kitabını okumadım ama bence kötü idi. şimdi stephen diye övecek halimiz yok. bi de sanki fredy i anımsattı bana. sanki fredy nin küçük çocukları öldüren cinsi. hangisi önce yazıldğını bilmiyorum ama bence fredydir. sanki bi esinlenme var gibi koktu bana. bunu seyredeceğinize vakit kaybetmeyin alın fredy serilerini açın seyredin. (Bi de yeni bi hikaye yoktu. biz bu hikayelerle büyüdük zaten. yaramazlık yapma öcü alır kaçırır. ailelerimizin öcü tasviri :)))) ben beğenmedim zaman kaybı. bi de uzun zaman kaybı.
melikdundar
melikdundar

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bir palyaço bence en güzel ve esrarengiz korku ögeleri arasındadır.Mükemmel hikaye kurgusu,akıcılığı vb. daha bir çok sayamayacağım güzellikleri ile "O" korku filmleri arasında efsanelere yakın duran filmler arasında yer alıyor.
roland
roland

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
böylesine inanılmaz derecede sürükleyici etkileyici bir romandan nasıl bu kadar sıradan bir film cıkar anlamak mümkün degil işin garibi sorun oyunculuklarda da degil ne oldugunu bi türlü anlayamadaım ama kitabın verdigi hazzın onda birini alamadım filmdengercekten iyi bir yönetmen ve iyi oyuncularla bir tekrar filmi harika olurdu
Josephy
Josephy

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Kitabı mükemmel ama film biraz eskisinin verdiği havayla çocukçaydı, ama kitapta mükemmel sürükleyiciydi, okuduğum en iyi romanlardan biridir
ozhansenal
ozhansenal

22 Kasım 2005 tarihinde eklendi
çocukluğumun filmi. zamanında gazetelerde3 bir köşe vardı. yok efendim şu filmi bi daha gösterin, yok şunun saatini erken yapın vs.. işte o köşeye belki 200 kere yazmışımdır. bu filmi neden göstermiyosunuz diye. En sonunda vcd olarak buldum ve şimdi evde belki 10 tane kopyası vardır. Hala izliyorum
texas-ranger
texas-ranger

17 Nisan 2006 tarihinde eklendi
üç saate yakın bir film yine uzun ve yine king usta bir grup çocuk uzun yıllar sonra tekrar karşılaşır korkuları aynıdır O mükemmel sürükleyici bir film
odosco90
odosco90

16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
abiler ben bir stephen king hastasıyım.yaşım küçük olabilir ama.hemen hepsini okudum kitapların.ama It özelbir film.benim için ayrıdır.
uzim
uzim

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en berbat şeydi.bi türlü bitmek bilmedi.
kafadan-attim-salladim
kafadan-attim-salladim

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi ilk çocukken izlemiştimm ve çok hoşuma gitmişti bence çok iyi bi filmm
seanpaulzll
seanpaulzll

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu film yüzünden palyaçolardan nefret ediyorum.filmi 4-5 kere izledim.bazı yerleri hala beni korkutuyor,ama o örümcek beni HİÇ DE korkutmadı.filme başlayan biri daha korkunç birşeyler bekliyor ama örümcek gerçekten de basitti.
cem-mcfly
cem-mcfly

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
benim izledigim en korkunç filmler arasında film eski olsada gerçekten çok iyi.bazılarına saçma gelebilir ama zaten korku filmlerindede gerçeklik aranmaz.korku filmi sevenlerin mjtlaka seyretmeleri gereken bi film diyorum.
dnzl79
dnzl79

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
11-12 yaşlarımda ablamlarla birlikte izlemiştim bu filmi ve hepimiz çok korkmuştuk hatta günlerce etkisinden kurtulamamıştım.zamanının en iyi korku filmlerindendi şimdi ise doğal olarak hiç bir özelliği kalmadı filmin.son olarak bize filmler hakkında yorum yapma imkanı sunan beyazperde.com çok güzel bir sinema yorum sitesi...
kiminist
kiminist

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yıllar önce izlediğim ve gerçekten çok etkilendiğim bir filmdi. çocuktuk o zaman böyle bize sevimli olarak gösterilen palyaçolar katil olunca çocukluğumuzun o saf dünyası altüst olmuştu =). uzun arayışlar sonunda cdsini yeniden buldum, izlemeye başlayınca aslında o kadar da korkunç olmadığını görüp kapattım. sanırım bilinçaltımızda, o çocukluğumuzdaki korkunç penny wise olarak kalsa daha ii. yine de o dönemin çocukları için klasik olabileceği kanaatindeim. tadı damağımızda kalan bi film.
priest-judas
priest-judas

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çocukluğumu mahfeden film. hala palyaço gördüğümde bi garip olurum. ama sıkı bi puanı hak eder. ee sonuçta bir döneme damgasını vurmuştur korku filmi dalında. ve tabii o dönemin çocukluğuna da..