gerçekten çok güzel bir film.. tam bi gençlik filmi.. hele müziği tam 10 numara, filmde sanırım matt damon söylüyo.. matt i hiç böyle beklemiyodum açıkcası çokaykırı olmuş ama yakışmış :) hatta zeyna bile oynuyo :)
izlediğim en komik film ne scary movie gibi bişeylerle dalga geçiyo nede mr bean gibi sakarlıklara gülüyosunuz amerikan pastası türü filmleri sevenler için bire bir bi film kaçırmayın ailenizle izlemenizi tavsiye etmiyorum arkadaş ortamıyla çok harika gidiyo
film mukemmel bir komedi amerikan pastasi 5 kadar komik bu arada sitede amerikan pastasi 4 we 5 in neden olmadigni bilmiorm naked mile kopup gecirioo ikisinide tawsiye ederim
ya bu filme ben 10 veriyorum fakat 9 neyse ama 8 ve altı verenleri anlamıyorum neresinde kusur buluyolar.bence kusursuz 4x4 lük bir gençlik filmi.çok güldüm ve sevdim.izlemediyseniz bir an önce izlemeye bakın.