hobalap
10 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Beğenmedim.Beğenip beğenmemek göreceli bi kavramdır.Lütfen bunu kabullenelim.Korkmadım çünkü ben The Shining i izlemiş kişiyim.Zaten film çekilirken sarah m.g ve diğer oyuncularla yönetmenin dili arasında farklılıklar olduğundan mimiklerin nerede ve nasıl kullanılması gerktiğini bazen anlamışlar bazen doğaçlama yapmışlar ki bunu kendileri söylüyorlar.O yüzden olsa gerek orijinali daha güzeldi.....
arkadaşlar size ne yani bu filmeden korkmayanları suçlayamazsınız ki ben bu filme gittigimde butun sinema ıstınasız kahkahalarla yere yattı hadi ben tuhafım eee o zaman butun sınema niye kırırldı neye korkalım animasyonlara mı kadının saclarının duvarlardan ınıp gozlerının fıldır fıldır donmesınemı bunların modası coktan gectı tek kelımeyle ıgrenc bı fılmdı parasına acımayanlar gıtsın sadece