fidelio82
26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Beğenilen bir film olarak kalmış aklımda, ve bu beklentiyle acaba ne olacak sonunda diye izledim. Bir de baktım Cast yazısı çıktı, film sona erdi. Konu ne deseniz, pek ele avuca gelir birşey yok.. Klasik tansiyon yükseltici taktiklerle izleyicide heyecan uyandırmak dışında pek birşey göremedim açıkçası. (6/10)
korkutmaya çalıştığı sahnelerle insanları kahkaha krizine sokmayı başardı. bütün film boyunca korkacak,gerilecek bir şey aradık ama saçma sapan korku filmi klişelerinden başka bir şey bulamadık. yaşadığı bu kadar şöhrete de anlam veremedim.
ben bu filim sinemay girdigi gün koşarak gitmiştim filmi filme giderkende yanınmada zavallı arkadaşlarımıda sürükliyerek götürdüm filimden sonra evede koşarak gitmek zorunda kaltım sadece tek fark bu sefer arkadaşlar ellerinde taş sopa ne bulduysa kovalıyodular bazı arkadaşlar diyo ya gerdi filan ne germesi ya dogru sıkındıdan cok gerdi beni fragmanını harika ayarlamışlar bende fragman kurbanı olmuştum
colors nickli arkadaşım..filmi gerçekten korkunç diye aldım.. halka gibi birşey olucak sevdasıyla büyük ümitle izlemeye başladım..ama bana gerçekten komik geldiii..telefondaki garip sesler,kıllı insanlar gerçekten berbattı..telefon sahnesinde baya koptum yani..
Beğenmedim.Beğenip beğenmemek göreceli bi kavramdır.Lütfen bunu kabullenelim.Korkmadım çünkü ben The Shining i izlemiş kişiyim.Zaten film çekilirken sarah m.g ve diğer oyuncularla yönetmenin dili arasında farklılıklar olduğundan mimiklerin nerede ve nasıl kullanılması gerktiğini bazen anlamışlar bazen doğaçlama yapmışlar ki bunu kendileri söylüyorlar.O yüzden olsa gerek orijinali daha güzeldi.....
Bir Uzakdoğu korku fanı olarak diyebilirim ki bu film olmamış. Her neresinden bakarsanız bakın: Oyuncu seçimi çok yanlış. Atmosfer yaratımı çok başarısız. Senaryonun işleyişi tekdüze. Daha ne denebilir ki?
bu filme arkadaşla gittik ben aslında gitmek istemiyodum arkadaşla idaaya girdik film kötüyse arkadaş bana 5 milyon vercekti film bitti arkadaş 20 milyon verdi.İzlediğime pişman olduğum tek korku filmi
arkadaşlar size ne yani bu filmeden korkmayanları suçlayamazsınız ki ben bu filme gittigimde butun sinema ıstınasız kahkahalarla yere yattı hadi ben tuhafım eee o zaman butun sınema niye kırırldı neye korkalım animasyonlara mı kadının saclarının duvarlardan ınıp gozlerının fıldır fıldır donmesınemı bunların modası coktan gectı tek kelımeyle ıgrenc bı fılmdı parasına acımayanlar gıtsın sadece
hayatımda gördüğüm en sıkıcı korku filmi diyebilirim..mekanlar yok denecek kadar az,aslında mekan -rose red, shining i düşündüğümüzde- o kadar önemli değil fakat, bu filmde bir kaç ucuz "aniden yüksek ses efektiyle korkutma" çabasından başka hiç bir şey göremedim..bence s.micheal buffy olarak kalsın, daha iyi halkayla karşılaştırmak??yanından bile geçemez..
kaorkutan veya güldiren bişeylerin bi anlamı olmalı. filde anlam denilem bişey yok. yani konusuz bi film. kesik kesik sadece korkutmaya çalısılan sahneler var.