Koku: Bir Katilin Hikayesi
4,1

esra-cerkezoglu
esra-cerkezoglu

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harika bir film olduğunu düşünüyorum konusundaki mükemmellik çekim dekor ve oyuncularındada devam etmiş filmi çok beğendim ve şimdide kitabını okuyorum kitapla film arasında bazı farklılıklar var ama kitapta film kadar güzel herkese tavsiye ederim
meyyitzade48
meyyitzade48

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence çok saçma sapan film.filme iyi,mükemmel diyenler gitsin de dünyayı kurtaran adamı izlesinler de maket canavarlara puan versinler onlara ancak bu yakışır.
grknb07
grknb07

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
saçma sapan bir film,zaman kaybından başka bir şey değil..aldığı puana hayret doğrusu
mertcanmode
mertcanmode

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bende puanın bu kadar düşük olmasına şaşırdım.bence pek çok mesaj içeren bir film.benden geçen bir film
streetcow
streetcow

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Öcelikle şunu söylemek istiyorum bu film çok kötü,izlemeye değmez vakit kaybı diyen arkadaşlarımız sinemadan anlamayan,günümüz moda türk sinemasını yakından takip eden insanlardır(Örn:Dünyayı kurtaran adamın oğlu,Emret komutanım vs. gibi film insanları)
Bana göre koku filmi Avrupa sinemasının son yıllarda çıkarabildiği en büyük filmlerdendir.Tema,mekan,kostümler,müzik ve oyunculuk tartışılamaz bir aziz gerçektir.Filmin sonu konusunda söyleyebileceğim tek bunun gibi farklı başka bir son olmazdı...
Film tek kelimeyle muhteşem...
taskacmaz
taskacmaz

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence müthiş bir film mutlaka izlenmesi gerek, yapılan kötü eleştirileri anlayamıyorum ben çok beğendim 4 kere izledim büyüleyici bir yanı var, izlerken farklı duygular yaşatıyor. süper... etkileyici..
Mevlut K.
Mevlut K.

3 Nisan 2018 tarihinde eklendi
BEN BU FİLMİ ÇOK İYİ HATIRLIYORUM Kİ 2004 YILINDA İZLEDİM VİZYON TARİHİ NASIL OLUYORDA 2007 OLUR. BURDA BİR YANLIŞLIK VAR.
mustafaorde
mustafaorde

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Değişik senaryo ve göz doldurucu oyunculuk dışında pek tatmin olduğumu söyleyemeyeceğim hele ki finalde iyice dağıtan bir film
zarpandit83
zarpandit83

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film bana göre gayet iyi bir seyirlikti.Tom Tykwer'in cennette olduğu gibi masalsı anlatımı burda da karşımıza çıkmakta cast seçimide diğer filmlerinde olduğu gibi bu filmdede 12 den vurmuş.Filmin 2 saati geçkin bir süreye sahip oluşu kimilerine göre gereksiz uzatma ve filmden sıkılma gibi durumlara sebebiyet versede cennet örneğinde film 90 dakikaydı ama sanki 3 saattir izliyormuşsunuz gibi bir ruh hali vardı ve filmin içindeydiniz sanki bu açıdan filmin anlatım stiline bağlayabiliriz.Her ne kadar avrupa sinemasına göre gayet iyi bir bütçe ile çekildiyse bile cennet bana göre daha başırılı bir filmdi.Ya da oradaki oyunculuklar daha doyurucu geldi bana tabi kişiye göre farklılıklar gösterecektir.subjektif rölativitizm...
morger
morger

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Kimine göre izlenebilecek en saçma film, kimine göre bir baş yapıt. Tercih hakkımı ikinci şıktan kullanıyorum ben. Kitabındaki o yoğunluk yok tabiki. Grenouille tam anlaşılamıyor filmde. Ama tek amacı başkalarına insan süsü verebilmek, bulunduğu ortamlarda "normal bir insan" gibi farkedilmeyi istemek olan bir kahraman.. Söze ne hacet başka.
Muhteşemsin Patrick Süskind. Ve benim hayatımın kahramanısın Jean-Baptiste Grenouile..

İzlememek bir hata. Tabi asıl amacı anlayabilirseniz..
Umutcan Ş.
Umutcan Ş.

26 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Hayatimdaki nadir duygulara kapildigim filmlerden biridir. Gerçekten Sahene...
Men V
Men V

25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Bence çok güzeldi. Çok değişik ve farklı bir filmdi. Türk korku filmleri genel olarak hep aynı ama bu daha farklı gibi ayrı bir şey ama tavsiye ederim kesinlikle izlenmeli
Mayumi Doujima
Mayumi Doujima

26 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
spoiler:
Bir sürü karıyı, parmak kadar bir şişede parfüm yapmak için gebertip, bin kişiye grup seks yaptırıp en sonunda da 30 kişiye yamyam gibi kendini yedirten bi adamın saçma sapan hikayesi.
Kizilderilisefi
Kizilderilisefi

10 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Koku kitabını okuduktan sonra filmdeki tüm ayrıntılar daha da anlam kazandı. Kitaba son derece bağlı bir eser. Atmosfer set sesler konu zaten efsane. Sadece başrol kitapta daha ucube ve celimsiz tasvir edilmişti. Genele bakılırsa tümüyle müthiş bir film