Koku: Bir Katilin Hikayesi: Kullanıcı yorumları - Sayfa 20
Koku: Bir Katilin Hikayesi
4,1
nagell
22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu daha ilk yorumum.gerçekten kaliteli filmlere az puan veren kişiler yüzünden yorum yazmıyordum. puan verenler -atıyorum- romantik komediden hoşlanıyorsa tabi ki bir korku veya gerilim filminden, yaratıcılığından anlamayaraktan ne bu şimdi deyip az puan veriyorlar. insan hoşlanmadığı tarzdaki filmlere puan vermemeli veya yorum yazmamalı diye düşünüyorum. ben şimdi romantik komedi (ki hepsi aynı konuyu işler) filmlerine yorum yapsam abesle iştigal etmiş olurum. bu kadar lafın kısası, gelmek istediğim yer; Perfume son zamanlarda izlediğim en iyi, en başarılı filmdir. artık tek düze konulu filmlerden sıkılanlardansanız bu filmi kesinlikle kaçırmayın.
Son sınıf Sinema-Tv öğrncisiyim. Beklenenden çok kötü bir film. Dönemin Fransası değil birkaç yy öncesini anlatmaya çalışmış sanırım. Bazı yerlerdeki ışık kullanımı haricinde Tom Tykwer'in belkide en kötü filmi...
Kitabını okumadım...Belkide böylesi daha iyi.. Çünkü kitapla sürekli kıyas yapıp filmden zevk alamayacaktım..Çok güzel bir filmdi..Bu tarz filmlerden hoşlanmayanlar puanlama yapıp buraya yorum yazmasınlar bence...
Çok merak ve heyecanla beklediğim 1 filmdi ama beklentilerimi karşılamadı.Konu çok değişik ama anlatım etkiliyeci değil.Özellikle sona doğru abartı,insanı güldürecek kadar tavana ulaşıyo.Yine de en azından konusu için izlenilebilir.
filmler hakkında yorum yazdığım enderdir ama buna mutlaka yazmayalım umarım dikkate alınır!! film berbat arkadaşlar o kadar saçmalamışlar ki tarifi yok ne sahneler var sinirden gülüyorsunuz geyiğe vuruyorsunuz yoksa katlanılacak gibi değil!!
büyük beklentilerle gittiğim için mi yoksa iyi işlenemediği için mi bilemiyorum ama tatmin etmedi ortalama bir film gibiydi .konusu enteresan teknik olarak ta iyi ancak akıcı değildi başrol oyuncusu harika idi izlenebilir izlemeseniz de bir kaybınız olmaz.