Hotel Rwanda
4,4

taybabaa
taybabaa

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film çok etkileyici ve öğretici(izledikten sonra hemen internette taratıp olayları okudum) 1 milyon kişinin ölümünü dünya izlemiş. suçlarını ölmek üzere olan bir kız çocuğu özetliyor
"lütfen beni öldürmelerine izin vermeyin, söz veriyorum bir daha tutsi olmayacağım
mustafayaksiz
mustafayaksiz

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Alın ve izleyin pişman olmayacaksınız, bence arşivlik bir film. İzledikten sonra arama motorlarına hutu ve tutsi yazıp bi cok fotograf ve bilgiye de bir göz atın derim.
cagdasbayat
cagdasbayat

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ağlayarak izledim.Hayatımızın gerçekleri filmde.21.yy da yaşıyor olsak da afrikada ki insanların durumu ortada en azından bu filmi izleyerek bir şeyler görelim.
buzutku
buzutku

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İnsanlık dramı. Filmin konusunun gerçek olması ne kadar utanç verici ve ne kadar gurur duyulası... Yürü be paul dünyada senin gibi insanlarda vardır!
adil-baran
adil-baran

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra ne kadar da boş olduğu farkettim.1994 yılında olan bir soykırımdan haberim yok:(.Neyse ki film izliyorum.Artık adı geçen ülke de barış daha 2005 yılında yani filmin vizyona girdiği bir yılda sağlanmış.Acaba sağlandı mı?Gerçekten çok iyi bir filmdi.Mutlaka izleyin.
sivaslieko
sivaslieko

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
oyunculuklar çok iyi, senaryo çok acıklı... 10 üzerinden 9...
engiin8
engiin8

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
"müthiş dram, harika senaryo, konu cok iyi , tam arşivlik abi" diyen arkadaşlardan utanıyorum. ne konusu tam 1milyonun üstünde insan cogu cocuk öldü bu iç savasta katliyamda, küçücük çocukların kafa tasları üzerine basılan siyah yumurtalar gibi parcalandı. film de gectiği gibi yardım eli uzatılmadı hiç bir büyük devletten ve tam aksine bazı batılı ülkelerin desteği biliniyor. bu filmi izleyip süper konuymuş abi deme terbiyesizliğini yapmayalım.insanlığımız için biz bari bunu yapmayalım. bu filmden haberimiz olmalı rwanda dan ve ayrımcılığın varabileceği yerden...
harun-cabbar
harun-cabbar

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
AVrupalıların Sömürgeciliği nasıl kullandıklarını ve olanlardan sonra görmezden gelişlerini gösteren bir yapıt olmuş. Film Çok Güzel gerçekten. Ama yönetmen biraz daha gaddar olsaymış sahneler daha sınırsız çekilseymiş sanırım Oscar'ı alabilirmiş film.
frizell
frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Savaş filmi seyretmek istiyosanız sakın almayın. Film tamamıyle dram.
ersin1945
ersin1945

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu filme olumsuz cevap yazanların aklından şüphe ederim.gerçekten bir şaheser hele o müzikler insanı bir kez daha düşünmeye zorluyor.tek kelimeyle kusursuz abartıyorum 10/10
rumgayyy
rumgayyy

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
mükemmel. izlerken insanın tüylerini ürperten gerçek bi hikaye.izlerken yaşananların 14 yıl önce yaşandığına inanmak çok zor
Selam Sancar
Selam Sancar

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
daha izlemeden Hotel.Rwanda ismi garip geldi tereddütte kaldım.izledim.ve kesinlikle tereddüdte kalınmaması gereken bir yapıt olduğuna şahit oldum. 9/10
gurkangonulal
gurkangonulal

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filme 9 puan verdim.

Filmin artilari: Islenen konu Afrikada yasananlari anlamak acisindan cok onemli. Konu gercek yasamdan alinti ve etkileyici. Genel olarak oyunculuk kalitesini de begendim diyebilirim.

Filmin eksileri: Film 2004 yapimi olmasina ragmen sanki 1980 yapimi gibi. Buna benzer "City of God" filmini izlemistim, yonetmen mukemmel is cikarmisti. Ama bu filmin yonetmenini cok basarisiz buldum. Cekimler cok ucuz.
mavrel
mavrel

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme olumsuz eleştiri yapanlara aldırmayın olayları sanki ben yaşıyomuşcasına gerildim izlerken ve insanlığımdan utandım,9 puan verdim filme eşimle beraber her akşam ya da 2 akşamda bir evde sinema keyfi yapıp izlediğimiz filmlere 10 üzerinden puan veriyoruz ikimizde 9 puan verdik bi ara bi baktım ikimizinde gözler sulanmış,kesinlikle izleyin derim ama dublajlı izlerseniz aynı zevki vermeyebilir baştan sölim
ezgikanat
ezgikanat

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin her dakikasında heyecan devam etti gercekten harika bir film...