Hotel Rwanda
4,4

absolutjale
absolutjale

22 Mart 2005 tarihinde eklendi
arkadaslar kesin izleyin.bir kez daha her seyin ne kadar kotu oldugunu gorun.bu saate kadar neden bu filmin medyada o kadar yer almadıgı cok daha anlasilır oluyo.o zamanlarda bu olayları keske daha yakindan takip edebilseymisim.yazik.
adil-baran
adil-baran

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra ne kadar da boş olduğu farkettim.1994 yılında olan bir soykırımdan haberim yok:(.Neyse ki film izliyorum.Artık adı geçen ülke de barış daha 2005 yılında yani filmin vizyona girdiği bir yılda sağlanmış.Acaba sağlandı mı?Gerçekten çok iyi bir filmdi.Mutlaka izleyin.
mavrel
mavrel

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme olumsuz eleştiri yapanlara aldırmayın olayları sanki ben yaşıyomuşcasına gerildim izlerken ve insanlığımdan utandım,9 puan verdim filme eşimle beraber her akşam ya da 2 akşamda bir evde sinema keyfi yapıp izlediğimiz filmlere 10 üzerinden puan veriyoruz ikimizde 9 puan verdik bi ara bi baktım ikimizinde gözler sulanmış,kesinlikle izleyin derim ama dublajlı izlerseniz aynı zevki vermeyebilir baştan sölim
ardalevent
ardalevent

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Fransızların iki halkı birbirine kışkırtması sonucu oluşan soykırımı anlatan gerçek bir insanlık dramı..
tıpkı bosna da olduğu gibi..
izlerken duygularınıza hakim olamayabilirsiniz..
ezgikanat
ezgikanat

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin her dakikasında heyecan devam etti gercekten harika bir film...
galip06
galip06

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film çok güzel ve yavaş yavaş işlenmiş. İzlenmesi gereken güzel bir film. Boyle filmler çok fazla çıkmıyor.
needforspeed80
needforspeed80

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar inanın son zamanlarda izlediğim en müthiş filmdi desem abartı olmaz.insan bu kadarmı güzel anlatır bazı şeyleri.her yönüyle süper bir film.filmin felsefesi var bir kere.ve bir amacı var aynı zamanda.anlatmak istediklerini yalın bir ifadeyle sade bir anlatımla anlatıyor ve amacına ulaşıyor.sosyal bir amaç güttüğü belli filmin.kafa karıştırmadan yapıyor bazı şeyleri ve herkesin anlayabileceği bir dil kullanıyor.bir sanat şaheseri var karşımızda sevgili sinemaseverler.ne kadar övsek az bu filmi.filmde bence tek eksik(o kadar kusur kadı kıznda da olur)tutsi milislerinin ve askerlerinin hiç gösterilmemesi.asker yönünden hep hutu askerleri ve milisleri ele alınıyor.ama tutsi milisleri hiç gösterilmiyor.ama filmin ve gerçek hayatta düğümün çözülmesinde tutsi milisleri var.ama filmde hiç göremiyoruz tutsi milislerini.ama üzerinde durmuyorum bu küçük ayrıntının.film anlatmak istediğini çok güzel anlatıyor ve mesajı veriyor.tebrik ediyorum bende bu filme emeği geçen herkesi.
dragos-1071
dragos-1071

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Seyretmeyenin çok şey kaçıracağı enfes bir film. Seyrederken insan olduğunuzu hatırlayacaksınız.
burakyildirimie
burakyildirimie

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten Güzel Bir Film Olmuş...

Bir De HD Kalitesinde İzlediyseniz Savaş Sahnelerindeki efektlet ve ses daha bir güzel olmuş..

ben b u filme 9/10 veririm :)

tavsiye ederim güzel bir dram filmi ...
bureax
bureax

27 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Please dont let them kill me. I... I promise I wont be Tutsi anymore.

film budur. etkileyici, keyifli, hayata değer katan bir film.
hasos86
hasos86

27 Eylül 2005 tarihinde eklendi
bu film sonzamanlarda izleyipte etkisinden kurtulamadığım filimlerden biri. İnanılmaz şekilde etkileyici bir film. Bu filmi izlerken insanlık tarihinin ne gibi vahşetler barındırdığını anlıyorsunuz..
İçiniz titreyerek izleyeceğiniz bir film...
erkill
erkill

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok daha iyi işlenebilinecek bir film. daha etkileyici olabilirdi. yaşanan katliam iyi anlatılmış olsaydı ağlamamak imkansız olurdu.
designforlife
designforlife

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Etkileyici bir film.Aslında filmden ziyade bir ders gibi..Gözü dönmüş isyancılara (hiçbir şey savunmasız insanları öldürmeyi haklı çıkaramaz) karşı hayatta kalma mücadelesi..Evet sıra kendi haklarını savunmaya gelince dünya üzerinde tek başınasındır, kimse seni korumak için kılını kıpırdatmaz..Bunlar günümüzde halen yaşanan olaylar..Şiddet hiçbir zaman için çözüm olamaz..Güç, eline silah almak değil barışçıl bir ortam yaratmaya çalışmaktır..Keşke birileri bunu anlasa ve tüm ölümler sona erse!...
akozak05
akozak05

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ben böyle bir drama görmedim, duymadım. favori filmlerimden birisi. mükemmel ötesi. kesin izleyin
fevzisahbaz
fevzisahbaz

9 Ekim 2005 tarihinde eklendi
bence muhteşem bir film.. herkese şiddetle tavsiye ederim... tam bir drama!!! size bir tek şeyin garantisini verebilirim izlerken kesinlikle tüyleriniz diken diken olacak... böyle bi vahşetin 10 sene önce yaşandığını bilmek kanınızı donduracak!!!