Şeytanın Avukatı
2064 Puanlama

Onur C.
Onur C.

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Kitapların nasıl dünya klasikleri oluyorsa, filmlerinde olur. Bu film kesinlikle dünya klasikleri arasında...
berkqwer
berkqwer

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Al Pacino ,Keanu Reeves , Charlize Theron daha ne olsun...
omerousk
omerousk

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film nasıl oluyor da 9 puanın altında kalıyor? görenler hemen 10 puan versin bu ayıbı örtün lütfen . beyazperdeciler yakışmıyor :)
KeyserSoz3
KeyserSoz3

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bu fılmı bu zamana kadar ızlemedıgım ıcın pısman acıkcası :) super bır fılmdı kısacası.ınsana dogrudan hıtab eden,ve ınsanın ıc yuzunu harikulade bır sekılde yansıtan ınanılmaz bır fılm.ozellıkle fılmın sonunda John Miltonın ofısınde Kevin Lomax ve John Miltonnın aralarında gecen dıaloglar sahane.15 dk suren bı konusma resmen dini sorguluyor ve baslıbasına bır fılm havası verıor.ınsanların yaptıkları,yapcakları...gercekten takdire şayan.ınsanlıgın din ve yasam arasına kısılmıs hayatları;gercekten mukemmel bır dılle anlatılmıs.ama sunu soyleyebılırım kı tovbe demekte yarar var,bu kadar ılerı gıdılmemelı.emınım cok tepkı cekmıstır bu konusulanlar :) ama sunuda solemek gerekır o dıolaglarda al pacınonun soledıklerı Onun adına tam olarak dogru :) ızlenmeye deger bır fılm.ben bu zmana kadar ızlememekle hata yapmısım.sız bu hatayı yapmayın ve ızleyın :D
mangali
mangali

17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Aynı kadroyla kesinlikle devam filmi olmalı filmin tadı yarım kaldı bence Bu zamana kadar izlemediğim için pişmanım.10/10 hakeden bir film
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
'Kibir en sevdiğim günahtır'Al pacinonun sırf bu sözüyle bile kafadan 8 puanı hakeden bir yapım oyuncu kadrosu senaryo kurgu..Süper bir film..10/9
onurturan16
onurturan16

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bir film izlendikten sonra insana sorular sormayı başartabiliyorsa zaten o filmin kalitesini tartışmaya gerek bile yok.

İnsana Allahı sorgulatmaya kadar götüren,aslında Şeytan gerçekten doğru şeyler mi söylüyor diye düşündüren(çünkü Allah hakkında anlattıkları çok mantıklı)izledikten sonra herşeyi sorgulamaya başlayabileceğiniz bir film.

Özellikle final sahneleri çok güzeldi,nefesini tutmadan izliyor insan,konu çok güzel işlenmiş,oyunculuklara zaten kelimeler yetmez.

Gerçekten hayatımda izlediğim en güzel filmler arasında idi.
lostg
lostg

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
hayatım boyunca izlediğim en iyi film diyorum.bunu 1997 den beri söylüyorum :))ve bu filmin üstüne çıkan bir film daha henüz görmedim.Mutlaka izlenmesi ve arşivlenmesi gereken bir başyapıt
presendence
presendence

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken bir film_Kesinlikle.
onur-blackbird
onur-blackbird

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
evet eski fir film. ama mutlaka arşivde bulundurulması gereken yapıtlardan biri. gerçekten mükemmel bir fil
tanjureeves
tanjureeves

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
müthiş bir film mutlaka izleyin
beyzaa348
beyzaa348

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi gerekir.. hem senaryo çok gzl hemde oyuncular çok yetenekli..çok güzel bi film bnce herkes izlesin:D
r0ckn-r0ll
r0ckn-r0ll

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir senaryo,işleniş süper ve Al Pacino mükemmel bir oyunculuk sergilemiş en beğendiğim performanslarından biriydi Keanu Reveesde ondan aşağı kalmadı doğrusu :).Özellikle bitiş sahnesi mükemmeldi.
Film konusu sıradan gibi dursada sıradan bir konu deyil.Farklı türde film izlemek isteyenler tadına bakmalı.
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film insana çok şeyler katıyor ve öğretiyor.
Filmin tek kötü yanı ağır işlemesi ve bazen sıkması.Ama yinede benden 9 almayı başardı.
latifaskin
latifaskin