Şeytanın Avukatı
2064 Puanlama

alpacino77
alpacino77

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
sinema tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusundan da böyle bir film beklenirdi zaten(Al Pacino'dan bahsettiğimi anlamışsınızdır herhalde).Mükemmel ötesi bir film,Al pacino yine mimiklerini konuşturmuş.
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gecen gün dükkanın birine ins dvd si wardır die girdiim filmlerden bulduum icinde cok mutluyum oyunculuğun ne demek olduunu görüyosununz bu filmde kurgusuyla da sasırtıyor izlemediyseniz bklemeyin bulun ve zleyin derim
muzur6
muzur6

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper bir filim ne denebilirki 1 defa izlemekle yetinemiyeceğiniz filimlerden.
fiveikstone
fiveikstone

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi bir filmdi, uzun süre etkisinden kurtulamadım, içerisindeki diyaloglar harika..
gerçekten 20. yüzyıl insanını anlatıyor..
kibirde üstümüze yok ancak korkudan son bir incir yaprağını hep üzerimizde taşıyoruz..
aleweylem
aleweylem

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Baştan sona muhteşem bir film...
Oyuncu kadrosu olsun, senaryosu tamamen çok başarılı ve sürükleyici ;)
beck31
beck31

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Al Pacino’nun en süper replikleri gerçekten de 'Vanity is my favourite sin.', 'Look, but don’t touch. Touch, but don’t taste. Taste, but don’t swallow!', 'He (God) just sits there laughing his fucking ass off, while you suffer.'.
club35bucuk
club35bucuk

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
al pacino her yönüyle kendini kanıtlamıştı zaten bu filmde sadece mükemmellik nasıl tekrarlanır bunu bize gösterdi.
ben görüntü yönetmeninin bu filmde başarısız olduğunu düşünüyorum birde düşününki bu filmi talkovski çeksin ben hayal bile edemedim
blackwidow1983
blackwidow1983

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hollywood sinemasının 3 muhteşem ismi buluşturan harika bir başyapıt. Bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
absent75
absent75

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
clasik,har,ka,muhteşem!!!sinema tarihinin sayılı filmlerinden oldugunu düşünüyorum.al pacino olmasaydı olmazdı ...
emrekaplan
emrekaplan

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
al pacinonun oyunculuk dehasını ortaya koyduğu filmdir..güzel senaryo ve oyuncularlada birleşince ortaya kült bir film çıkmıştır..kanımca al pacino diğer filmlerinde bu oyunculuğa yaklaşamamıştır..bundan sonrada yaklaşamaz..açıkçası tasavvur edemiyorum..
wolkiwolki
wolkiwolki

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kaç yıl oldu ilk izlediğimden bu yana bilemiyorum ama, geçenlerde arşivime koymak için satın aldım ve almışken de tekrar izleyeyim dedim.Film yine kusursuz, yine muhteşem...Pacino ve Reeves yine harika.Theron ise her zamanki gibi büyüleyici :))İlk izlediğimden bu yana değişen tek şey benim de filmdeki Lomax karakteriyle aynı mesleğe dahil olmam ve bu sebepten filmin hikayesinde kimi yerlere 'hadi canım öyle değil' demem oldu.Ama zaten avukatlar örnek sadece, filmde anlatılan insan :))) O yüzden alınganlık göstermeyeceğim :)))
thisrock93
thisrock93

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
keanu abimizin güzel bir filmi
ozdenaster
ozdenaster

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi unutamam. Ona aşık olduğum film :) AL PACİNO :) Müthişti ve rüyama girmişti (Bu kısımda malesef filmden bahsediyorum) :)
ili-ili
ili-ili

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Süper senaryo+Muhteşem Al Pacino+Mükemmel Theron=Şeytanın Avukatı.
pufffff
pufffff

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
"vanity is definitely my favourite sin!!!!" bu sahneyi her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor, müthiş bir film...